odprawy (257) Witam czy już ktoś otrzmał odprawe z bomi Piła nie otrzynała pracownik z piły odprawy z wypowiedzeniem po 31.09 (39) czy ktoś już dostał odprawy z wypowiedzeniem po 31.09? aaaa Fikakowo (1) Jestem pod wrażeniem obsługi.Robiłam kiedyś zakupy i byłam rozczarowana.Teraz... Klientka
Nagórki (2) A ja uciekłam z Nagórek ,mam nowa pracę.Może i jest ciężej ,ale nie... i:) NOWY SKLEP FIKAKOWO DAWNE BOMI (3) Czy wam wszystkim się w tyłkach poprzewracało nie macie Polacy co robić tylko... oburzony ODPRAWY DLA PRACOWNIKÓW Z OLSZTYNA (167) bardzo proszę o informacje o odprawach z Olsztyna. salceson Odsetki (1) Widzę tu wiele złości i wzburzenia. Wcale się nie dziwię ponieważ okres... bmd Urlop wychowawczy (2) Witam czy ktoś wie co z bomi w olsztynie jestem również na wychowawczym... EWA Byli pracownicy Bomi na Nagórkach (1) Najwyższy czas dobrać się do d*py firmie która zwolniła nas na podstawie... wiem Wklejajcie ciekawe artykuły o losach Bomi! Może w końcu coś się wyjaśni! (32) Niewiele, ale jednak...... jeszcze-pracownik co z alfa i klifem? (14) wie ktoś co z bomi z alfa centrum w gdański i klifem w gdyni??? Kiedy w koncu... ona Odliczanie (52) Proponuje od dzisiaj odliczać dni do wypłaty naszych pieniążków. Dzisiaj... lilith ktoś z pracowników (5) Toż przecież w Olsztynie kraina mlekiem i miodem płynąca na jakie odprawy... ktoś odprawy (1) dostał ktoś odprawę z Rabat Servis gulak25 Świętujmy wszyscy razem! Nie ma Halewicza!!! Juuuupiiii!!!!!!! (6) W miejscach, gdzie były jego posty widnieje "konto usunięte"! Przemyślał... j-p Mile zmiany (1) jestem klientem i zauważyłem od pewnego czasu wiele zmian w sklepie na lepsze... klient czesc wszystkim (9) czy ktos dostal juz odprawe zbomi na wybrzezu aneria21 Sklep źle zarządzany (1) W sklepie jest coraz gorzej!!!! Kilometrowe kolejki na dziale tradycji a... Inka Gdynia ma juz odprawy -aneria21 (1) hiphip ura urmo25-aneria21 odprawa (6) mrągowo tez cisza :/ dzwonilam dzis i powiedzieli ze beda pieniazki dzis lub... mala