odprawa (1) nie spieszą się z odprawami ,żeby ludziom wysłać pieniądze na konto brak słów... odprawa odprawy dla pracowników (1) czy wiadomo coś z odprawami 30 listopada bo jest cisza odprawa odprawy dla pracowników (102) Czy coś wiadomo odnośnie odpraw dla pracowników?będą? pracownik
fikakowo (1) Ponoć kadry mają się przenieść na Kamienną Górę.Zapytanie do jakiego... były pracownik jak odzyskać pieniądze? (1) Czy ktoś dostał pieniądze za zwolnienie lekarskie (jeżeli na takim był) za... IZBELA praca (26) W ALFIE nowy pracodawca a pensje jeszcze niejsze niz w starym Bomi dali naj... oszukana pracownica Legionowo (4) Witam. A co z Bomi w Legionowie?(pod Warszawą) yyy Wypowiedzenia w grudniu lub później. Warszawa (7) Co z osobami które dostaną wypowiedzenia po 30.11.12? Czy też dostaną... yyy NIE JEST DOBRZE !!! (1) Jestem niestety coraz bardziej rozczarowaną klientką delikatesów Alma w... Anna lidl hynka zaspa.masakra (5) bylam dzis w lidli.kupilam 2sztuki organizerow cena 19.99 przyszlam po kilku... nini odpowiedzi (1) świadectwo pracy wysyłają pocztą ,inne dokumenty nie oddają bo robili... beata PIT-Y (4) Czy ktoś wie kiedy będa wysyłane pit-y.Rozwiązanie umowy o pracę miałam w... viki Najlepszy sklep! (1) Nie chodzę do żadnych marketów , bo w tym sklepie ceny niższe niż wszedzie to... Joanna Duzo produktów, drogich produktow (1) Chodzę tam z dwóch powodów - 1. jeśli nie mam czasu iść nigdzie indziej i nie... kasia rzadka Zniesmaczona - opinia (1) Skandal! Bardzo często chodzę do sklepów biedronki i nigdy nie spotkało mnie... Zniesmaczona Olsztyn (8) nowa praca nowy szwf tylko kasa do d*py IBES to ściema trzeba się rozglądać... aaaa lista zamkniętych sklepów (141) z tego co wiem to zamknęli już delikatesy w Sopocie i Legnicy, czy zamykają... burn Uwaga. (3) Uwaga oprócz zrobienia zakupów możecie od personelu dostać całkiem gratis... Danziger Urlopy wychowawcze. Pilne!!!! (4) Wszystkie pracownice przebywające na urlopach wychowawczych niech natychmiast... zzz delikatesy MAX&XAWIER (1) Ogólnie bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Ceny przyjemne i obsługa... pola