Gdynia ma juz odprawy -aneria21 (1) hiphip ura urmo25-aneria21 odprawa (6) mrągowo tez cisza :/ dzwonilam dzis i powiedzieli ze beda pieniazki dzis lub... mala odprawy (1) Tak na prawdę to myślę że Panie kadrowe nie mogą sobie zrobić tego przelewu... nn
czesc wszystkim (1) ja miałam wypowiedzenie z dniem 1.09.2012 i jeszcze nie ma odprawy :( lola odprawa (5) witam. Mrągowo też jeszcze nie maodprawy :( mam jeszcze pytanie odprawa... mala Przygotowania do meczu ? (2) DNIA 15.10.12 udałem się do interrmache w Malborku i spotkało mnie zdziwienie... aszaj1 fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych (73) najlepiej byloby aby bomi zlozylo pozew zbiorczy do fgśp, ale jezeli tego nie... pracownik ocena BOMI (9) BOMI na Oruni górnej znajduje się najbliżej, więc czasami nie mam wyjścia i... RT WSPOMINAMY??????????????? (6) Spędziłam tam jedną trzecią życia . O czymś to świadczy. Gdy zaczynałam... bomiczek odprawy (2) w mrągowie sa juzodprawy dla tych co do 25.08 mala Wypłaty za sierpień (36) Malbork jeszcze nie dostał wypłat. Krzyżaczka odprawy (2) czy ktos dostal odprawy! z wypowiedzeniami z 25.08! prosze o informacje! zuza odprawy (1) czy z wypowiedzeniem z dniem 25.08! dostal ktos odprawy! zuzka odprawy (2) Gdańsk cisze z odprawami xx Czy ktoś z Olsztyna dotał wykaz? (3) czy ktoś z Olsztyna dostał wykaz? Pracownicabomi OBSŁUGA (49) Robię zakupy codziennie, ponieważ mieszkam na osiedlu. Jestem zażenowana... Klientka BOMI Fikakowo Wykaz (4) Piszcie kto dostał wykaz i z jakiego miasta oraz w jakim terminie dostaliście... miki lita zamknietych sklepow (1) Ponoć Klif do końca roku.A co z załogą,która jest oszukiwana-czekają wszyscy... super sprzedawca (2) niedawno znowu został otwarty sklep bomi medison byłem mile zaskoczony gdy... andrzej Jest infomacja, że Bomi 31.7.2012 złożyło wniosek o upadłość (19) likwidacyjną... Firma była dobra, szkoda, że nie wykorzystano szansy.. na... jk