Malbork (2) czy ktoś wie co bedzie po Bomi w Malborku??? krzyżak żabka (1) Mily personel zawsze usmiechniety :) przystepne ceny , ogolnie w sklepie... alex monopol (3) Pani-malgorzata,kasa,monopolowa.Za bardzo sie interesuje klientem glupie... EDEK
Bomi umiera (1) "Koncz Wasc,wstydu oszczedz" Od dawna widac,ze z delikatesami " Bomi" w... Janusz wypłaty-szczecin (7) skurczysyny!!! ja tez dzwoniłam 17-tego z rana i baby w kadrach zapewniały,że... POSZKODOWANA Pytanie od klienta plus refleksja (6) Pytanie od wieloletniego klienta: czy ktoś wie jakie Zarząd ma plany? Które... Miron kurant (3) Sąd pracy,nie wypłaca wypłat zaległych przepiureczka Beznadzieja (3) Towar jest stary pasztety spleśniałe i kiełbasy śmierdzące K Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie (18) Brak podstawowych zasad kultury u większości pracowników tego sklepu. O... Beata zimno zimno (4) Wspolczuje wszytkim pracujacym Zimno bardzo bardzo bardzo.... Fakt moznqa tu... m wypłaty (5) M BANK-podaje sms-najszybciej,pózniej reszta Banków.Sprawcie o godz.19.30.A... $$$$$$$$ wypłaty (1) białystok jeszcze nie w żadnym banku aneta Złodzieje (1) Złodzieje ui szmatławcy oddawajcie kasę Człowiek darmozjad (3) A co powiecie o regionalnych.Za co oni biorą kase,przecież oni,nam nie są do... były pracownik biedronkowa swołocz (2) Co wy o tej Stonce co pozjadała wszystkie niedostępne zasmiecone... prawdziwy Polak Regionalni NIE POTRZEBNI!!! (1) KTO JESCZE TAK SĄDZI? BOLEK Dla wszystkich jeszcze pracwników Bomi (5) Znacie ten film ? Bohaterka mówi " jutro będzie nowy dzień " już niedługo... pracownik z Krakowa wypowiedzenia (2) Czy ma ktoś informację jak wygląda sprawa wypowiedzeń?wiadomo że dostały... jeszcze pracownik czytelnik (4) Dlaczego wypisujcie takie bzdury. Przecez to wiadome .Nad wszystkim trzyma... księgowa Parking platny (3) Dziwi mnie ze delikatesy jakimi jest Alma pobiera opłatę za parking w... Tomasz