Ochrona w bomi (28) Robiłem zakupy w c.h. alfa w bomi, po zapłaceniu za zakupy zawołał mnie pan z... Załamany co dalej????????????? (13) Czy ktoś moze odpowiedzieć jaka jest w końcu sytuacja BOMI nie chodzi mi o... miki BOMI - nie, dziękuję (12) W BOMI w CH Alfa w Gdańsku wygląda to tak: 1) Mnóstwo przeterminowanych... Były klient
Za bałągan w asortymencie koszty ponosi klient (2) Jednym z zakupów był sweter męski w kolorze beżowym o rozmiarze XXXL; w domu... Krzysztof Tatarata UWAGA NA STARE MIESO (1) Poprosilam pania z obslugi o piers z kurczaka i spytalam czy jest swieze.... byla klientka NIE POLECAM (2) ZAKUPY W BOMI NA ORUNI ROBIĘ TYLKO DLATEGO ŻE JEST TO NAJBLIŻSZY SKLEP.... stały klient polecam (1) PIOTR I PAWEŁ W MANHATTANIE JEST SKLEPEM GODNYM POLECENIA PRZEDE WSZYSTKIM... PAULINA okropna pani z obskugi i wysokie ceny (1) Pani blondnka, starsza. Dzis ok 20 obslugiwala na miesie nie ma krzty... alina Pan ochroniarz w podeszłym wieku- totalny brak taktu i kultury osobistej. (1) Robiąc zakupy w tym sklepie byłam wręcz OSACZONA , w dosłownym znaczeniu tego... Marta To najgorszy i najobrzydliwszy market, w jakim byłam. (1) Od wejścia do marketu w oczy rzuca się brud, a uwagę przykuwa również zwykły... Trudella Tragedia (1) Ekspedienci zajmują się sobą albo robią wszystko bardzo ale to bardzo... Anna OSOWA DZIELNICA ZŁODZEI? (4) Od momentu wejścia do sklepu człowiek czuje się jakZŁODZIEJ napastliwie... LesCo FATALNA OBSŁUGA (1) Zdecydowanie nie polecam Zatoki na Morenie. Byłam tam kilka razy i więcej nie... ka warto (1) dobry towar i bardzo miła obsługa zając Warto kupić, ale nie alkohol (4) Asortyment jest dobry, co prawda nie smakują mi ich mięsa itp., bo nie dość,... Adam Skarga na obsługę (1) Chciałabym złożyć skargę na obsługę tego sklepu a dokładnie na kasjerki. Są... Natalia Wnuk KIEROWNICZKA SKLEPU BOMI-JAKAS GLUPIA KIENTKA (6) CHCIALAM NABYC PRODUKT KTORY BYL W CENIE NA POLCE ZA 7ZL, PRZY KASIE OKAZALO... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Obsługa ;/ (2) Dno dno i jeszcze raz dno taka jest obsługa w BOMI Czemu w Trójmiejskich... Szatynka byłam stałą klientką tego sklepu ale dziś byłam tam po raz ostatni! (3) Jak codziennie wybrałam się na zakupy z dzieckiem - moje 13 miesięczne... Mon kierownictwo!! (4) bardzo dobry sklep,lubie tam robic zakupy szkoda tylko ze p.Krystyna która... gal anonim