masakra (3) To co się dzieje w tym sklepie, to jakaś totalna katastrofa! Jedną z... mm brak kultury u ochroniarza (1) Dziś po zakupach w Kauflandzie weszłam do toalety. Kiedy chciałam wyjść,... jjj wcale nie jest tam wesoło (6) nie mają pracownicy tam wesoło muszą pracować za kilka osób być zawsze... klient
Super, ale jest jedno ale... (3) Mianowicie pani z działu warzyw i owoców-pani M., widać że bardzo meczy ją... klientka bomi Samoobsługa? (3) Dn.10.09.08 ok.godz.18 chciałam zakupić w sklepie Państwa sieci na Fikakowie... Sylwia Masłowska BOMI truje klientów (2) Po raz kolejny dokonałam zakupu nieświeżego towaru. Za pierwszym razem była... Klient kasy a kolejki (12) Niestety w Bomi na Fikakowie bardzo często zdarzą się że w "godzinach... lex Muszę pochwalić Bomi? (3) Obiektywnie. Jakiś czas nie byłem w Bomi i wpadłem a tu ceny naprawdę niezłe.... norm BOMI - nie, dziękuję (2) W BOMI w CH Alfa w Gdańsku wygląda to tak: 1) Mnóstwo przeterminowanych... Były klient BOMI TO NIE DELIKATESY. (4) BOMI CHCE POZYSKAC TANIĄ SIŁĘ ROBOCZĄ.BOMI to nie DELIKATESY.WSZYSKO DZIĘKI... Pracownik z dużym doświadczeniem opinia o sklepie Bomi (8) Ja mam jak najbardziej pozytywne wrażenia. Sklep jest czysty, zadbany, a... Paulina, klientka sklepu Lidl (2) Te sklepy mają bardzo przyzwoity asortyment – szczególnie chemia... Bard Polecam!! (1) RZeczywiście nie ma cen jak w biedronce ale chyba nie wszedzie być takie... Dominika Delikatesy Bomi Orunia ul. Wawelska (4) Dzisiaj byłem na zakupach , jak zawsze świeże warzywa , pani z mięsnego... k2 Bomi sprzedaje produkty po terminie przydatności do spożycia! (2) Bomi sprzedaje produkty po terminie przydatności do spożycia! Już... Krystian Nonek - opinia (1) ludzie którzy tam pracują są wielcy!!!! to jest naprawdę cieżka praca i nie... Nonek RADZE SPRAWDZAC PARAGONY (4) 4 lipca o 14:36 udalam sie do sklepu BIEDRONKA na ul. Chlopskiej w celu... gosia Ubranie personelu i czystość (5) Szczerze mówiąc firma powinna kupić pracownikom nowe ubrania do pracy a... Joanna wozińska dramat (2) nie wiem czy gdziekolwiek indziej jest taki sklep jak ten a jesli tak to nie... j Super (2) W Almie można kupić produkty niedostępne w Polsce w żadnym innym sklepie ani... Sylwia