Super, ale jest jedno ale... (3) Mianowicie pani z działu warzyw i owoców-pani M., widać że bardzo meczy ją... klientka bomi Samoobsługa? (3) Dn.10.09.08 ok.godz.18 chciałam zakupić w sklepie Państwa sieci na Fikakowie... Sylwia Masłowska BOMI truje klientów (2) Po raz kolejny dokonałam zakupu nieświeżego towaru. Za pierwszym razem była... Klient
kasy a kolejki (12) Niestety w Bomi na Fikakowie bardzo często zdarzą się że w "godzinach... lex Muszę pochwalić Bomi? (3) Obiektywnie. Jakiś czas nie byłem w Bomi i wpadłem a tu ceny naprawdę niezłe.... norm BOMI - nie, dziękuję (2) W BOMI w CH Alfa w Gdańsku wygląda to tak: 1) Mnóstwo przeterminowanych... Były klient BOMI TO NIE DELIKATESY. (4) BOMI CHCE POZYSKAC TANIĄ SIŁĘ ROBOCZĄ.BOMI to nie DELIKATESY.WSZYSKO DZIĘKI... Pracownik z dużym doświadczeniem opinia o sklepie Bomi (8) Ja mam jak najbardziej pozytywne wrażenia. Sklep jest czysty, zadbany, a... Paulina, klientka sklepu Lidl (2) Te sklepy mają bardzo przyzwoity asortyment – szczególnie chemia... Bard Polecam!! (1) RZeczywiście nie ma cen jak w biedronce ale chyba nie wszedzie być takie... Dominika Delikatesy Bomi Orunia ul. Wawelska (4) Dzisiaj byłem na zakupach , jak zawsze świeże warzywa , pani z mięsnego... k2 Bomi sprzedaje produkty po terminie przydatności do spożycia! (2) Bomi sprzedaje produkty po terminie przydatności do spożycia! Już... Krystian Nonek - opinia (1) ludzie którzy tam pracują są wielcy!!!! to jest naprawdę cieżka praca i nie... Nonek RADZE SPRAWDZAC PARAGONY (4) 4 lipca o 14:36 udalam sie do sklepu BIEDRONKA na ul. Chlopskiej w celu... gosia Ubranie personelu i czystość (5) Szczerze mówiąc firma powinna kupić pracownikom nowe ubrania do pracy a... Joanna wozińska dramat (2) nie wiem czy gdziekolwiek indziej jest taki sklep jak ten a jesli tak to nie... j Super (2) W Almie można kupić produkty niedostępne w Polsce w żadnym innym sklepie ani... Sylwia Uwielbiam! (2) Uwielbiam Biedronkę za przystępne ceny, miłą obsługę, za promocje i za... Justyna he he he (1) Wszędzie dobrze gdzie nas niema , w innych sklepach taki sam burdel jak i tu Goplana Nie rozumiem innych komentarzy! (2) Super produkt - najtańsze ceny i do tego produkty z jakością w Auchan płacę... Jan