super pieczywo chrupkie, wina i alkohole (2) Mają tu świetne pieczywo chrupkie, znacznie lepsze (wg mnie) w smaku niż... aga niezadowolenia... (7) Moze mam starodawne myslenie. ale moj ojciec powiedzial do mnie jedno... basia B E Z N A D Z I E J N A O B S ŁU G A ! ! ! J A K Z A K O M U N Y ! ! ! (5) W Bomi w C.H. Batory przy 10. lutego w Gdyni jest BEZNADZIEJNA, OBSKÓRNA I... zdegustowany klient
Super, wysoki standard, a ceny coraz niższe, coraz więcej promocji (7) Polecam. Standard wysoki, a ceny nie są już tak wysokie jak kiedyś, ba,... Łukasz RADZE SPRAWDZAC PARAGONY (2) 4 lipca o 14:36 udalam sie do sklepu w celu zakupu szkla, spieszylam sie wiec... gosia sklep internetowy (2) SUPER W 100% WSZYSTKIM POLECAM..ZAMAWIALAM 1 RAZ...MIELI BYC MIEDZY 16-18,A... nisiaczek Opinia (3) Chwalę sobie te delikatesy! Nie robią na mnie wrażenia sceptyczne opinie... Judas I znowu..... (2) dla swojej wygody,bo w centrum ciasno,wpadłem po zakupy do zatoki na... jacek Przemiłe kasjerki :) (2) Dzisiaj robiłem zakupy w tych delikatesach. Byłem bardzo miło zaskoczony... Rafito-ok złodzieje (1) Robię zakupy co jakiś czas, ale dzisiaj to już przesada, jako student czasem... student BRAK JAKIEGOKOLWIEK KONTAKTU (1) BRAK JAKIEGO KOLWIEK KONTAKTU NiE MA INFOLINI, nr tel nie działa, ROBIĄ... mAK Ceny z kosmosu (2) Wybór cienki, chciałem loda na patyku - brak. Ceny jak z nieba. Sklep dla... Michał BOMI CHEŁM (2) TAM JEST ZABAWNIE, PANI NA MONOPOLU OBSŁUGUJE PIECZYWO,WARZYWA,JESZCZE... monia:) Koszmarna i opryskliwa obsługa (1) Pani, która pracowała podczas tej niedzieli (tj. 12.06.2011) jest bardzo... Zbesztana klientka okropnie (1) Dotychczas byłam stałą klientką sklpeu, ale to co sie dzjeje w ostatnim... były stały klient niezadowolenie pracowników Bomi jest wypisane na twarzy.... (8) Witam, Jestem pracownikiem "wspaniałego" sklepu Bomi Krewetka. Pamiętam jak... Pracownik. nawalnica na polkach (2) bylam ostatnio w bomi wejherowie mila obsluga mimo ze wiem ze zabrali im... karolina Uwaga na sprzedawce w dziale alkohol (1) Pan w dziale alkohol zamiast 30 złotych reszty wydał mi 20 zł. Po mojej... J.O Do pana prawnika!!! (3) Witam!Po przeczytaniu pana listu zastanawiam się czy jest pan tak samo... Arkadiusz Niezbyt czysto... (1) Na plus - możliwość zbierania punktow i wymieniania ich na nagrody, dobra... ala