Uwaga na sprzedawce w dziale alkohol (1) Pan w dziale alkohol zamiast 30 złotych reszty wydał mi 20 zł. Po mojej... J.O Do pana prawnika!!! (3) Witam!Po przeczytaniu pana listu zastanawiam się czy jest pan tak samo... Arkadiusz Niezbyt czysto... (1) Na plus - możliwość zbierania punktow i wymieniania ich na nagrody, dobra... ala
Bomi Sopot (3) wczoraj bylam w sklepir po drobme zakupy i z zalem sie dowiedzialam, ze 26... basia BIEDRONKA JEST SUPER (3) Witam robie zakupy w Biedronce codzinnie uwielbiam ten sklep sa tu super... min Mój sąsiad (1) Biedronka na Obrońców Wybrzeża, zatrudnia bardzo pracowitych , uprzejmych... Dorota Słynna biedronka (1) Premiera Tuska :) Krzych zadowolony klient (1) ja tam jestem zadowolony z obsługi w bomi na zaspie może bym troszke... zadowolony klient rewelacja (1) polecam zakupy każdemu jaja halina (1) czy ktos wie co z p.marlenka bedzie rere TO GŁUPOTA ZAMYKAĆ BOMI w Sopocie !!!!!!!!!!!! (1) Sopot to międzynarodowy kurort, w którym będą same markety LIDL i BIEDRONKA.... kazik Bomi Zaspa- to mnie wkurza (1) Wpisujcie się. Mnie wkurza w niektórych pracownikach obrabianie kumuś... sierotka ma rysia Stare produkty, zapleśniałe!!!! UWAGA (1) Po raz kolejny BOMI mnie rozczarowało. Na półkach stare produkty ( w terminem... ANKA ochrona (4) Myślę ze po dzisiejszej sytuacji do sklepu bomi dluuugo nie zajrzę. Często... Sowa zwolnienia (12) w trójmieście zwolniono już 7 osób, ciekawe jak jest w innych Bomikach ? planex Nie kupujcie w Bomi (1) Bomi nie szanuje swoich pracowników, a chce mieć sklepy o najwyższym... Ona zmniejszanie powierzchni handlowych (6) Czy to prawda że delikatesy Bomi mają zmniejszać swoją powierzchnię handlową ??? west FATALNA OBSŁUGA (4) Pani, która podaje się za kierownika zmiany ( 28.06.2010) jest strasznie... klient :)) (1) Bardzo dobrze jest mieć Biedronkę gdzieś w pobliżu. Najniższe ceny (co wazne... Marta zamykają sklep w Bydgoszczy (1) czy to prawda,że zamykają jeden sklep w Bydgoszczy?jeszcze na koniec marca???? aa