Niezbyt czysto... (1) Na plus - możliwość zbierania punktow i wymieniania ich na nagrody, dobra... ala Bomi Sopot (3) wczoraj bylam w sklepir po drobme zakupy i z zalem sie dowiedzialam, ze 26... basia BIEDRONKA JEST SUPER (3) Witam robie zakupy w Biedronce codzinnie uwielbiam ten sklep sa tu super... min
Mój sąsiad (1) Biedronka na Obrońców Wybrzeża, zatrudnia bardzo pracowitych , uprzejmych... Dorota Słynna biedronka (1) Premiera Tuska :) Krzych zadowolony klient (1) ja tam jestem zadowolony z obsługi w bomi na zaspie może bym troszke... zadowolony klient rewelacja (1) polecam zakupy każdemu jaja halina (1) czy ktos wie co z p.marlenka bedzie rere TO GŁUPOTA ZAMYKAĆ BOMI w Sopocie !!!!!!!!!!!! (1) Sopot to międzynarodowy kurort, w którym będą same markety LIDL i BIEDRONKA.... kazik Bomi Zaspa- to mnie wkurza (1) Wpisujcie się. Mnie wkurza w niektórych pracownikach obrabianie kumuś... sierotka ma rysia Stare produkty, zapleśniałe!!!! UWAGA (1) Po raz kolejny BOMI mnie rozczarowało. Na półkach stare produkty ( w terminem... ANKA ochrona (4) Myślę ze po dzisiejszej sytuacji do sklepu bomi dluuugo nie zajrzę. Często... Sowa zwolnienia (12) w trójmieście zwolniono już 7 osób, ciekawe jak jest w innych Bomikach ? planex Nie kupujcie w Bomi (1) Bomi nie szanuje swoich pracowników, a chce mieć sklepy o najwyższym... Ona zmniejszanie powierzchni handlowych (6) Czy to prawda że delikatesy Bomi mają zmniejszać swoją powierzchnię handlową ??? west FATALNA OBSŁUGA (4) Pani, która podaje się za kierownika zmiany ( 28.06.2010) jest strasznie... klient :)) (1) Bardzo dobrze jest mieć Biedronkę gdzieś w pobliżu. Najniższe ceny (co wazne... Marta zamykają sklep w Bydgoszczy (1) czy to prawda,że zamykają jeden sklep w Bydgoszczy?jeszcze na koniec marca???? aa ingerowanie w prywatnosc personelu przez kierownika BOMI-BATORY (3) Chciałam zwrócić szczególną uwagę na zachowanie pani kierownik wobec... stała klientka pio - opinia (1) Obsługa sklepu, nie jest najgorsza, ale również nie błyszczy przykładem jak... pio