Wpadłam w ściek w bezyną (2) Wieczorem dnia 28 stycznia w środę około godz 18 30 zaparkowałam... Wanda Proponuje jeszcze wyzsze ceny (2) Gdyby ten sklep wygral w konkursie "najwyzsze ceny w Polsce" nie bylbym... T2 relikt poprzedniego systemu (1) Dramat, to co się wyprawia w tym sklepie to po prostu dramat. Brak cen na... Michał
najgorsza biedronka w gdyni! (1) straszna jest ta biedronka , brudna śmierdząca tylko żulki pod nią wyczekują... miłosz ja - opinia (1) W jakim normalnym sklepie placi się za zwyczajną sól ponad 7 zł?! oczywiscie... ja brak pracowników (2) często robię zakupy w tym miejscu i zawsze sobie powtarzam że to ostatni raz... maria NIE KUPUJCIE TAM MIESA (1) WITAM,CHCIALAM OSTRZEC TYCH NAPALONYCH NA ZAKUPY GARMAZU MIESNEGO W TEJ... Diana ciocia Ela - opinia (1) Duża poprawa! ciocia Ela super (4) najlepszy sklep w Gdańsku, jeszcze ani razu nie z niczym "nie podpadł" :) Piotr Promocja pączków (1) .....ogłosili promocje pączków za 69 groszy, a sprzedawali za 99gr..... wandi dobry sklep do codziennych zakupów (1) wybór towarów średni, ale podstawowe produkty są. Dobre ceny. G. Piotr i PAWEŁ W BLASZAKU (1) BARDZO DROGI SKLEP !!! kLIENT JEDNORAZOWY Biedronka jest ok, ilość klientów o tym śwaiadczy najlepiej, obok BOMI świeci pustkami. (2) Typowa Biedronka, wybór niezbyt duży ja we wszystkich sklepach tej marki,... a Robert - opinia (1) wszystko jest ok Robert Niuńka - opinia (1) W Biedronce jest spory wybór za przystępne ceny i te produkty są dobre, a nie... Niuńka Ceny!! (1) Bomi uważa ,że jest sklepem delikatesowym.Towar jak w trochę lepszym... katarzyna Tragedia. Sklep koszmar i aby kupic trzeba biegać z koszykiem (4) Parking przed lidl po trzech godzinach kosztuje 50zł. Nie dopomyslenia, co... Mieszkaniec Gdańska Obsługa - poziom masakryczny (1) Kauflanda mam 100 metrów od domu, mimo to wybieram się do niego tylko wtedy... snukaski Marcin - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa, na wszystkich stanowiskach.Polecam te... Marcin sklep internetowy (1) Pierwszy raz skorzystałam z usługi kuna przez internet Oczywiście Pani... Alicja