Na 3 zakupione towary 2 miały inną cenę wystawioną a inną (wyższą) miałem zapłcić w kasie! (1) Beznadzieja Wady: 1. Długie kolejki w kasie. (Czyli ocena za obsługę 2) 2.... a Cieszę się z tego markietu u nas w dzielnicy. (1) 2 razy w tygodniu robię zakupy w kauflandzie i jestem zadowolona. Co tydzień... klijentka :) (1) Super sklep polecam klient
TRAKTOWANIE KLIENTA .......... (1) JESTEM ZBULWERSOWANA...ZOSTALAM POTRAKTOWANA JAK ZLODZIEJKA PRZEZ... NIE ZADOWOLONA KLIENTKA Ania - opinia (1) jest oki Ania Reklamacja obsługi w dniu 21 maja 2008r. (1) W dniu 21 maja 2008r o godz.20.16 na kasie nr 4 kasjerka o nr 37 zamiast... Małgorzata Miąsik dezodoranty (1) Dlaczego brak testerów!!!!! Około 15 min temu byłem świadkiem jak pani... Grzegorz Marciniak jestem zachwycona (1) ostatnio robilam zakupy w tym sklepie i jest naprawde rewelacyjny, nigdzie... adrianna SŁABIUTKO (1) Duże kolejki, mały wybór asortymentu, nie miła obsługa, żadko są czynne... Klient pozytyw (1) bardzo mila atmosfera w sklepie.lubie robic tam za zkupy ostrowska wojmal - opinia (1) brudno, nieprofesjonalnie, bez przyszłości, zakupy w tym sklepie to... wojmal mastercook - opinia (1) moje ulubione delikatesy!!!! mastercook Najlepszy sklep w okolicy (1) Jest to mój ulubiony sklep. Wielki ukłon w stronę obsługi gdyż, nigdy jeszcze... Paweł Pieczywo (1) Ostatnio mieli non stop przeterminowane paczkowane pieczywo. Kilka razy... Daniel nie wszystko jest tak jak mogloby byc (1) panie z tego sklepu niestety sa niemile jest czynna tylko jedna kasa wiec... klientka tego sklepu Strasznie drogo.... (1) gdynianka kiepsko (1) najgorszy sklep w jakim mialam okazje robic zakupy,wiecznie brakuje towaru... agata najgorsza sieć w Polsce (1) najgorszy sklep ever!!! słaby asortyment, strasznie drogo a "świeże"... Anilama Agnieszka - opinia (1) Czytam opinie napsane przez moich poprzedników i nie mogę uwierzyć, że... Agnieszka co to ma być (1) co to ma być jakaś czarna komedia się tam robi szkoda słów byja