nie polecam- robiłam zakupy w ww. dniu, godz.20:30 (1) nie polecam- robiłam zakupy w ww. dniu, godz.20:30 w sklepie pełnym klientów... Kropeczka Brudno! (1) Ogólnie sklep i obejście bardzo zaniedbane, wokół porozrzucane śmieci,... Helena smiechu warte;D (1) to co ja tu czytam jest dla mnie smieszne naprawde...znam ten sklep bardzo... kasjerka
Zdecydowanie polecam (1) sklep inny niż wszystkie... marek Garnek - opinia (1) Do Biedrony chodzić lubię, tanio jest a i produkty całkiem dobrej jakości,... Garnek Ciągle puste półki (1) Od początku istnienia tego sklepu ciągle brakuje towaru na półkach. Czasami... Łukasz skandal (1) Pomijam fakt dużej ilości przeterminowanych produktów, najgorsza jest obsługa... Damian opinia (1) w skali od 1 do 10 ocena 5 mir2807@o2.pl moje ulubione (1) Dobrze że jest! Kiedy rano biegnę do pracy zawsze dostanę od uśmiechniętej... Ewa UWAGA NA CENY !!! (1) W tym sklepie robie często zakupy i niestety prawie za każdym razem spotykam... KLIENT Waga owoców (1) W dniu dzisiejszym o godz. 11.55 w kasie nr1 kasjer nr 124 zapłaciłam za 9... Irena radjan - opinia (1) Korzystam ciągle z tego marketu i trzeba przyznać, że wszystko jest ok,... radjan wyjątkowo miła obsługa (1) już dawno nie spotkałem się z tak miłą obsługą w sklepie spożywczym,... Janusz zimno (1) Ostatnio byłem klientem w tymże sklepie, ogólnie wygląd rewelacyjny, obsługa... stoper opinia (1) Jestem bbb zadowolona, super towar-szczegolnie reczny mikser zaluje, ze nie... Halina promocje (1) Jestem bardzo zadowolona: czesto chodzimy do tego sklepu, szczegolnie... Halina brud i smród! (1) lubię sklepy Carrefour ale ten w Manhattanie jest chyba najgorszym w... Sylwia powinna byc milsza obsloga (1) powinna byc milsza obsloga Tom Tylko Bomi!!!! (1) Jestem stałą klientką i co jakiś czas jestem bardzo miło zaskoczona!!!!... Agnieszka nie zgadzam się ! (1) Nie zgadzam się z opinią pani od kapusty.Uważam że po to jest sklep... stała klientka