Świetny ??? pomysł BOMI (3) Od pewnego czasu jestem nagabywana przez panie kasjerki BOMI .Chodzi tu o... Bronisława Ceny absurdalne (3) ...kolejki do kas i punktow (miesa, sery) dlugie, promocje zerowe. Wedliny o... Gal klientka - opinia (2) Przydałoby się zmienic obsługę, która oszukuje na kasach, pani z działu... klientka
Tragedia!!! (1) Kasjerka zjechała mnie za to, że to nie jej sprawa jakie ceny obowiązują na... Zjechany przez kasjerke klient Ratujmy to co zostało (2) Pamiętamy Bomi z przed trzech...jeszcze dwóch lat?Zaje...fajne delikatesy z... czytowaznekto kupujesz tu rzeczy ktorych nie kupujesz (3) Wybralem sie z dziewczyna na spore zakupy do Lidla we Wrzeszczu. Gdy... Michal Budynek po IKEA (2) Nie poleca ze względu na ceny - BARDZO DROGO !!! klient fatalne zaopatrzenie Alfa (4) Tak źle jak teraz to jeszcze nie było! ciągłe braki towaru takich jak dobre... stała była juz klientka delikatesy to nie magiel (2) Chce uczulić niektóre panie, że obraźliwe komentarze za plecami klientów, a... observer Lidl -Karwiny (2) Najlepszy sklep na świece! Najlepsza obsluga. Rzadko kiedy jest kolejka. W... jacek MASAKRA (1) Sklep poprostu masakra,w lodówce z nabiałem często można natrafić na... Ewa makabrycznie obrażone kasjerki (2) tyle obrażonych i niesympatycznych kasjerek w jednym miejscu nie znajdziecie... Krzy$iek zamkniete drzwi!! (1) godzina 19;33 drzwi zamkniete! prosze sobie wyobrazic iz sklep czynny byc... stały klient najlepsza obsługa w 3 city (1) Robię zakupy w tym sklepie bardzo regularnie od 6 miesięcy. Uważam że w... Wojtek pracownicy sa beszczelni (1) pracownicy z kauflandu na grabówku sa beszczelni,hamowaci,strasznie nie... kamil TA BIEDRONKA JEST THE BEST !!!! (1) Witam.Robię w tym sklepie zakupy codziennie i jestem bardzo zadowolona przede... maleństwo Dostalam piekny katalog (1) Robiłam zakupy w BOMI ok godz 11-tej ,pani kasjerka bardzo miła , po... Maria dobry sklep . (1) najbardziej lubię robić zakupy w Lidlu , bo mam do niego najbliżej i ceny są... anonim Pani kierowniczka (2) Chciałbym się podzielić ze wszystkimi pewnym przykrym doświadczeniem jakie... Łukasz Kopeć Wpadłam w ściek w bezyną (2) Wieczorem dnia 28 stycznia w środę około godz 18 30 zaparkowałam... Wanda