Brak zainteresowania ze strony kierownictwa (16) Chciałbym, aby ten email przeczytał główny zarząd, a w szczególności prezes... Prawnik Najbardziej nieprzyjazny klientowi sklep w Gdańsku (3) Właśnie jestem po wizycie w Bomi na Zaspie, gdzie miałam niewątpliwą... Barbara stare szczypiorki , śmierdzące, powtarza się to (1) Po raz kolejny kupiłam stary szczypior śmierdzący , gnijący na Końcu... hanna
Popieram poprzednika - Relikt PRL-u (1) Byłem w tych okolicach przejazdem i właściwie zakupy zrobiłem w okolicznym,... IC-1987 Brak możliwości wymiany towaru po dwóch dniach zakupu (3) Chciałem zrobić mojej żonie prezent i zakupiłem 20.05.2011 w waszej placówce... Ryszard Zakup po obniżce (1) Od 27 grudnia obowiązywała obniżka na wiele produktów.Zależało mi na kurtce... Małgorzata wilejto TRAGEDIA (1) Najgorszy sklep, a w zasadzie personel sklepu, w jakim byłam. Pracownicy są... Marta WARZYWA!!!!!!!!!!!!! (2) TO SKANDAL JESTEM OKROPNIE ZAWIEDZIONY PANIA KTÓRA JEST NA WARZYWACH. BARDZO... Roman Super (1) Towary dobrej klasy za niskie ceny. Każdy znajdzie coś dla siebie. Biedronka... komarek zgadzam się z przedmówczynią-złe warunki pracy (1) nieraz rozmawiałam z kasjerkami o tym że musi im być zimno-połowa z nich nie... monika Fatalna obsługa klienta przez kasjerke (1) Mam zastrzeżenia tylko do jednej Pani kasjerki, chcącej zbawić świat -... zdegustowany obsługą LIDL-SOPOT (3) Czy ktos bedzie tam zatrudniony? Pytam ,bo dzis wyslalam CV. Jakie warunki i... Kasia Ślamazarna obsługa (2) na mięsie/wędlinach jest tak powolna obsługa, jakiej jeszcze nigdy nigdzie... Kama Piotr i Paweł Manhattan : ) (1) Treść opinii: Piotr i Paweł Manhattan : ) Piotr i Paweł to rewelacyjny POLSKI... Bartek Piotr i Paweł Manhattan : ) (1) Piotr i Paweł to rewelacyjny POLSKI sklep : ) Robię tam zakupy praktycznie... Bartek Karygodne!! (1) W dniu wczorajszym odwiedziłam sklep Lidl w Sopocie. To co tam zastałam... Klientka To już skandal!!!! (2) I piszę to, nie do tych biednych kasjerek i pracowników "delikatesów", ale do... Ewa Oszukują na wadze (1) Waga na sali - 50g, waga przy kasie - 150g. (...) Tomasz masakra (3) To co się dzieje w tym sklepie, to jakaś totalna katastrofa! Jedną z... mm brak kultury u ochroniarza (1) Dziś po zakupach w Kauflandzie weszłam do toalety. Kiedy chciałam wyjść,... jjj