SAŁATA - 9.49ZŁ (3) Wybralam sie do sklepu chcac kupic podstawowe rzeczy... Salata : 9.49 zł, 3... kas POPIERAM TOMKA (1) Jest bardzo ładnie,miła obsługa i atmosfera.Aż chce się robić zakupy.Tylko od... krzysztof-73 kierowniczka porażka (1) cena negatywna dla kierowniczki. można wstawać "lewą" nogą ale nie co... celmer
OBSŁUGA !!! (1) wymiencie personel obslugujacy bo to jest jakas kpina poprostu ! 7 osob na... jaa Chyba już go nie ma... (1) Chyba już go nie ma... T skarga (2) Skarga, dzisiaj przed, ok. 12.40-13.00 robiłam zakupy w Waszym sklepie.... klientka Oszukują na cenach (2) Często się zdarza, że can na regale ma się nijak do tej nabijanej na kasie -... Papek odprawa (4) Czy któraś z was dostała już odprawę , chodzi mi o dziewczyny , które zostały... mb Ochrona sklepu :( cz.1 (3) Dzisiaj była w sklepie biedronka ze swoim synkiem ,który siedział we wózku .... mika wypowiedzenie (1) też dostałam wypowiedzenie i nie mogłam sie dodzwonić ale znalazłam do nich... monikadobras Różnice w cenach (1) Radzę dobrze przyjrzeć się cenom inne na półkach a inne na kasie. Oszustwo do... ra wypowiedzenie i odprawa (2) Jestem w tej chwili na wypowiedzeniu do końca czerwca,mam pytanie czy, któraś... MB Rozwiązanie umowy o pracę za wypowiedzeniem (9) Czy ktoś już otrzymał? Haha Alma Redłowo - jakościowa masakra za wygórowaną cenę. (1) Zakupy w Almie robię niejako z musu. Wiadomo - szybko po pracy , na trasie do... klient z musu Delikatesy?! Żart chyba. (1) Zakupy w Almie robię niejako z musu. Wiadomo - szybko po pracy , na trasie do... klient z musu Jaki nam wykreci numer Bomi SA? (2) Nie jeden by chciał znać?Akcje można swobodnie kupić po 2gr.Lecz nikt nie... śmieciowy Jasio. Szkoda, że jeden z dwóch w Gdańsku (2) Sklep zadbany. Czyste podłogi. Miła muzyka.Bardzo dobre promocje oraz... takicogoniepodam Supermarket na poziomie! (3) Polecam, robię zakupy codziennie. Widać na pierwszy rzut oka, że personel się... Jacek Kadry Gdynia (2) Czy ktoś może kontaktował się z kadrami, ja dzwonię od rana i nic... MB wypowiedzenie umowy (1) tak mam 2 tygodniowy okres wypowiedzenia ktory konczy sie 11 maja tego... kamila ze szczecina