Beznajdziejne. (1) Chodzę po zakupy do stokrotki od 3 lat, obsługa niemiła, obsługują klientów z... Mieszkanka Ujeściska. sprzedaz HURTOWA (1) nie wiem co sie stalo WYGODA czy lenistwo czemu ziemniaki i marchew... zemanek Fatalna obsługa (1) Niestety, w sklepie pracuje fatalna obsługa, wychowana na zasadach dawnego... ewa
SAŁATA - 9.49ZŁ (3) Wybralam sie do sklepu chcac kupic podstawowe rzeczy... Salata : 9.49 zł, 3... kas POPIERAM TOMKA (1) Jest bardzo ładnie,miła obsługa i atmosfera.Aż chce się robić zakupy.Tylko od... krzysztof-73 kierowniczka porażka (1) cena negatywna dla kierowniczki. można wstawać "lewą" nogą ale nie co... celmer OBSŁUGA !!! (1) wymiencie personel obslugujacy bo to jest jakas kpina poprostu ! 7 osob na... jaa Chyba już go nie ma... (1) Chyba już go nie ma... T skarga (2) Skarga, dzisiaj przed, ok. 12.40-13.00 robiłam zakupy w Waszym sklepie.... klientka Oszukują na cenach (2) Często się zdarza, że can na regale ma się nijak do tej nabijanej na kasie -... Papek odprawa (4) Czy któraś z was dostała już odprawę , chodzi mi o dziewczyny , które zostały... mb Ochrona sklepu :( cz.1 (3) Dzisiaj była w sklepie biedronka ze swoim synkiem ,który siedział we wózku .... mika wypowiedzenie (1) też dostałam wypowiedzenie i nie mogłam sie dodzwonić ale znalazłam do nich... monikadobras Różnice w cenach (1) Radzę dobrze przyjrzeć się cenom inne na półkach a inne na kasie. Oszustwo do... ra wypowiedzenie i odprawa (2) Jestem w tej chwili na wypowiedzeniu do końca czerwca,mam pytanie czy, któraś... MB Rozwiązanie umowy o pracę za wypowiedzeniem (9) Czy ktoś już otrzymał? Haha Alma Redłowo - jakościowa masakra za wygórowaną cenę. (1) Zakupy w Almie robię niejako z musu. Wiadomo - szybko po pracy , na trasie do... klient z musu Delikatesy?! Żart chyba. (1) Zakupy w Almie robię niejako z musu. Wiadomo - szybko po pracy , na trasie do... klient z musu Jaki nam wykreci numer Bomi SA? (2) Nie jeden by chciał znać?Akcje można swobodnie kupić po 2gr.Lecz nikt nie... śmieciowy Jasio. Szkoda, że jeden z dwóch w Gdańsku (2) Sklep zadbany. Czyste podłogi. Miła muzyka.Bardzo dobre promocje oraz... takicogoniepodam