Wspaniały sklepik (1) Jestem smakoszem i lubię słodkości , wina i dodatki . Często dowiedzamz... Tobiasz BOMI SA. Ty co skrzywdziłeś bidnego,człowieka. (1) Bogowie będą o tym, pamiętać. Kola skandal (2) to jest skandal.pyskujące,obrażone na świat kasjerki.Dzisiaj po raz kolejny... nina
elpe - opinia (1) Jeśli dobrze identyfikuję p. kierowniczkę, to jestem dokładnie odwrotnego... elpe D - opinia (2) Jakis czas temu będąc w Piotrze i Pawle zszokowało mnie zachowanie pani... D żenua (1) Jak sklep który jest delikatesami premium może wprowadzać do sprzedaży mięso... mieszkaniec margo drożyzna!!! (1) byłam tam klientką kilka razy, niestety z musu jak już musiałam coś kupić.... Madzi M - opinia (1) w biedronce robie dodzienne zakupy jestem jak najbardziejz adowolona z cn i... M nieświeże mięso (3) Mialam okazje zakupić w tym sklepie nieświeże mięso, które wydawalo z siebie... klientka inna cena przy kasie, inna w sklepie (1) Właściwie to stardard, że inna cena jest naliczana przy kasie, zdarza się to... M-A Soda... (1) Wpadam se do sklepu, chce mi sie pić... Szukam owocowej wody gazowanej żywca,... Zibi Gdzie świąteczne prezenty dla pracowników ALMY w Sopocie? (3) Dyrekcja! Wstydźcie się i zapadnijcie pod ziemię! 0 prezentów, nawet talonu... Brzytwa36 Skarga (1) Dzisiaj tj. 7 listopada byłam w Lublińcu w Inter Marche specjalnie po filcowe... krystyna polo market orunia górna ul.kadmowa (17) Z góry nie polecam pracy w tym sklepie,kierownik nie posiada żadnego szacunku... BYŁA PRACOWNICA Znaleziona zguba (1) Chciałbym serdecznie pozdrowić pracownicę z ostatniej kasy. Wczoraj zgubiłem... Tomek Nowe Bomi (1) Nowe Bomi upada... Zegar Beznajdziejne. (1) Chodzę po zakupy do stokrotki od 3 lat, obsługa niemiła, obsługują klientów z... Mieszkanka Ujeściska. sprzedaz HURTOWA (1) nie wiem co sie stalo WYGODA czy lenistwo czemu ziemniaki i marchew... zemanek Fatalna obsługa (1) Niestety, w sklepie pracuje fatalna obsługa, wychowana na zasadach dawnego... ewa SAŁATA - 9.49ZŁ (3) Wybralam sie do sklepu chcac kupic podstawowe rzeczy... Salata : 9.49 zł, 3... kas