masakra z tym sklepem (1) już nie mam siły na obsługę tego sklepu - kto tam pracuje?? nie rozumieją... klientka Niby ok ale.. (1) Jeśli chodzi o sklep nie man zastrzeżeń w godz popołudniowych mega kolejki.... Aga asortyment tak, procedury nie (1) Do dzisiaj uważałam Almę za bardzo fajny sklep, szczególnie pod kątem... kalonji
Opinia (1) Opinia Jarek Wspaniały sklepik (1) Jestem smakoszem i lubię słodkości , wina i dodatki . Często dowiedzamz... Tobiasz BOMI SA. Ty co skrzywdziłeś bidnego,człowieka. (1) Bogowie będą o tym, pamiętać. Kola skandal (2) to jest skandal.pyskujące,obrażone na świat kasjerki.Dzisiaj po raz kolejny... nina elpe - opinia (1) Jeśli dobrze identyfikuję p. kierowniczkę, to jestem dokładnie odwrotnego... elpe D - opinia (2) Jakis czas temu będąc w Piotrze i Pawle zszokowało mnie zachowanie pani... D żenua (1) Jak sklep który jest delikatesami premium może wprowadzać do sprzedaży mięso... mieszkaniec margo drożyzna!!! (1) byłam tam klientką kilka razy, niestety z musu jak już musiałam coś kupić.... Madzi M - opinia (1) w biedronce robie dodzienne zakupy jestem jak najbardziejz adowolona z cn i... M nieświeże mięso (3) Mialam okazje zakupić w tym sklepie nieświeże mięso, które wydawalo z siebie... klientka inna cena przy kasie, inna w sklepie (1) Właściwie to stardard, że inna cena jest naliczana przy kasie, zdarza się to... M-A Soda... (1) Wpadam se do sklepu, chce mi sie pić... Szukam owocowej wody gazowanej żywca,... Zibi Gdzie świąteczne prezenty dla pracowników ALMY w Sopocie? (3) Dyrekcja! Wstydźcie się i zapadnijcie pod ziemię! 0 prezentów, nawet talonu... Brzytwa36 Skarga (1) Dzisiaj tj. 7 listopada byłam w Lublińcu w Inter Marche specjalnie po filcowe... krystyna polo market orunia górna ul.kadmowa (17) Z góry nie polecam pracy w tym sklepie,kierownik nie posiada żadnego szacunku... BYŁA PRACOWNICA Znaleziona zguba (1) Chciałbym serdecznie pozdrowić pracownicę z ostatniej kasy. Wczoraj zgubiłem... Tomek Nowe Bomi (1) Nowe Bomi upada... Zegar