IRYTACJA (2) Kolejny raz balagan. Zamówiłam dostawę między 10-12. Przed 12 dostałam... Kobieta zakupy internetowe (2) jestem zszokowana bezmyślnością i głupotą pracowników - zakupy przez internet... Magda Nieświeże produkty (1) Pierwszy raz zdecydowałam się na zakupy internetowe i bardzo się zawiodłam... amelka
stokki (1) Ceny naprawdę powalają na kolana! Mam nadzieje że sklepów Stokki będzie... M Kiedy się pozbędziecie tych ŁAJZ ŻEBRZĄCYCH o złotówke? (1) Lubie u was kupować ale zastanawiam się czy nie odpuscić i jezdzić kawałek... klient zuzia - opinia (1) w ostatnim czasie Bomi to jakaś masakra myślałam , że będą nowi właściciele i... zuzia Obsługa chyba pracuje tam za karę.. (1) Jak wyżej, niemili, chamscy mają w dupie klienta. Najlepiej jak byłby to... Michał Bardzo dobry sklep (1) Sklep na tle innych sieciówek bardzo dobrze zaopatrzony,pracownicy mili i... Artur DO KIEROWNICTWA BOMI (23) Mieszkam blisko Centrum Krewetka zawsze robiłam tam zakupy od jakiegos czas... MARIA koniec (3) I pomyśleć że całe Bomi SA upadło przez pielgrzymki do Częstochowy...:(... ja Hymn Bomi (14) Nic się nie stało - Bomi nic się nie stało, mówił P..... że w Bomi nic się... To byłem ja Jarząbek witqm (1) obsługa bardzo sympatyczna,miła....itp teresa Fatum? (1) Nie życzę tej placówce by podzieliła losy poprzednika, ale warto lepiej... Patrycja NIE DAJĄ NALEŻNYCH GRATISÓW KTÓRE ZAPEWNIA GAZETKA (4) Wczoraj (27.02) zakupiłam w Piotrze i Pawle pieluszki dla niemowląt, do... Marta Nie przestrzegają zasad, (1) Na polecenie prezesa p. Krzysztofa U. sklep nie realizuje bonów Sodexo... racjonalista Bomi łamie dobre praktyki konsumenckie MADISON (1) Na polecenie prezesa p. Krzysztofa U. sklep nie realizuje bonów Sodexo... racjonalista6666@gazeta.pl moje ostatnie zakupy przez internet w tym sklepie !!!!!!! (1) Zawsze stracę więcej zdrowia przy zamówieniu zakupów internetowych niż mają... Asia Świetna bielizna po okazyjnych cenach (1) Jedno z nielicznych miejsc gdzie można kupić markowa bieliznę po okazyjnych... Martyna Super (1) Nowy sklep. Czysto, porządek na półkach (mimo bałaganu, który robią klienci).... ja chamska obsługa i źle ustawiony towar (1) Miałam (nie)przyjemność zrobienia zakupów w tym sklepie, towar rozłożony tam... Magda