Ten sklep to żenada. (1) Najczęściej korzystam z Almy w Klifie, ewentualnie w Szperku. W Almie w... Kasia Syf i malaria (2) Wszystkie Biedronki w Trójmieście są w miarę czyste, uporządkowane i... Żuk Brak koszyków (1) Niemalże codziennie robię zakupy w tym kameralnym sklepie. Zauważyłam, że... klientka
Warzywa (1) Byłam dzisiaj na zakupach w sklepie po południu panie z działu warzyw były... Kasia obsluga (1) Dzisiaj bylam w sklepie i kupywalam warzywa i musze powiedziec ze jestem... Wioletta Niesprawny towar (1) Nie polecam. Kupiłem farelke w intermarche, czyli produkt który jest prosty... Paweł Warzywa (1) Jestem bardzo nie zadowolona z obslugi na warzywach.Pani mloda w czarnych... Kasia super rzeczy super ceny (1) Ja za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów! Nie było jeszcze... Magdaileena ul.Rajska-Gdańsk Piotr i Paweł (1) Dnia 9.10.15 zrobiłam zakupy w sklepie Piotr i Paweł w Gdańsku.W domu... Bożena śmierdzące mięso (1) witam Bardzo często robię zakupy w PiP na ul.Rajskiej i muszę powiedzieć że... Krystyna Alma coraz gorsza (1) Alma na Redłowskiej to kpina z klienta. Sklep, który ma niby przyciągać... Mieszkaniec Kaskady Fatalna obsługa (1) Kilka razy robiłam zakupy w tym sklepie i zawsze trafiam na panią kasjerkę... A ostatnio duży spadek (1) Mnóstwo produktów przeterminowanych!! Owoce warzywa- pełno much, jakość... Agnieszka ODRADZAM (1) Zamawiamy z alma24 i jest coraz gorzej. Bez konsultacji z nami wymieniają... Zniesmaczona Kasia - opinia (1) Wszystko było by super, gdyby nie jedna z Pan na mięsnym jest opryskliwa, nie... Kasia pensja (9) żenujace jałomużne dla pracowników, zero socjalu, zero jakis tam bonów itp.... fuckalma obsługa to skandal (2) Tak się kończy kiedy to prywaciarz pracuje pod szyldem dużej sieciówki.... Robert Uważaj co kupujesz (1) Polecam omijać szerokim łukiem. W nazwie delikatesy, a w obsłudze PRL.... Macias arbitralność (1) Od wielu miesięcy tytoniu kupić w tym sklepie i zawsze wypłacane z moim... Felipe Pineda Dobra alternatywa wobec Biedronki. (2) Odwiedzam sklep systematycznie. Ocena obsługi byłaby wyższa, gdyby pani... Krzysiek