Nie polecam (1) Dzisiaj robiłam zakupy, ponad pół godziny spędziłam w dziale mięsnym ze... Klient Opinia - Sklep Lidl Sopot Niepodległości 701 (1) Ostatnie wpisy o tym miejscu są z przed 2 lat postanowiłem i ja coś napisać.... StałyKlient promocje zgazetki to wielki zart (1) Promocje z gazetki to" nabijanie ludzi w butelke " juz kilka razy pod rzad po... marta miller
kontrola w delikatesach Alma (5) z tego wynika ze Alma w Redłowie robi wszystko aby odstraszyć klientów,mialam... niezadowolona klientka Ten sklep to żenada. (1) Najczęściej korzystam z Almy w Klifie, ewentualnie w Szperku. W Almie w... Kasia Syf i malaria (2) Wszystkie Biedronki w Trójmieście są w miarę czyste, uporządkowane i... Żuk Brak koszyków (1) Niemalże codziennie robię zakupy w tym kameralnym sklepie. Zauważyłam, że... klientka Warzywa (1) Byłam dzisiaj na zakupach w sklepie po południu panie z działu warzyw były... Kasia obsluga (1) Dzisiaj bylam w sklepie i kupywalam warzywa i musze powiedziec ze jestem... Wioletta Niesprawny towar (1) Nie polecam. Kupiłem farelke w intermarche, czyli produkt który jest prosty... Paweł Warzywa (1) Jestem bardzo nie zadowolona z obslugi na warzywach.Pani mloda w czarnych... Kasia super rzeczy super ceny (1) Ja za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów! Nie było jeszcze... Magdaileena ul.Rajska-Gdańsk Piotr i Paweł (1) Dnia 9.10.15 zrobiłam zakupy w sklepie Piotr i Paweł w Gdańsku.W domu... Bożena śmierdzące mięso (1) witam Bardzo często robię zakupy w PiP na ul.Rajskiej i muszę powiedzieć że... Krystyna Alma coraz gorsza (1) Alma na Redłowskiej to kpina z klienta. Sklep, który ma niby przyciągać... Mieszkaniec Kaskady Fatalna obsługa (1) Kilka razy robiłam zakupy w tym sklepie i zawsze trafiam na panią kasjerkę... A ostatnio duży spadek (1) Mnóstwo produktów przeterminowanych!! Owoce warzywa- pełno much, jakość... Agnieszka ODRADZAM (1) Zamawiamy z alma24 i jest coraz gorzej. Bez konsultacji z nami wymieniają... Zniesmaczona Kasia - opinia (1) Wszystko było by super, gdyby nie jedna z Pan na mięsnym jest opryskliwa, nie... Kasia pensja (9) żenujace jałomużne dla pracowników, zero socjalu, zero jakis tam bonów itp.... fuckalma