Obsługa sprzątająca (2) Taka uwaga do kierownictwa sklepu - proszę łaskawie nauczyć dobrych manier... Klientka Skarga na pracownice Lidl Szczecin (2) SKARGA NA PRACOWNIKA Witam, jestem stała klientką sieci lidl ....mieszkam w... Malgorzata Gorzej być nie może (1) Niestety market ten ma problemy z świeżością produktów. Któryś raz z... Była konsumentka
Fatalna obsługa (1) Dość często robię zakupy w InterMarche i powiem szczerzę,że przez jedną tylko... Asia Najgorszy sklep w sopocie (1) Jak w tytule.... Obsługa jest masakrycznie. Żebyś stać 13 min w kolejce bo... Niezadowolony tak bardzo uwaga na zawyżane ceny! (1) gdyż nagminnie zdarza się, że cena na paragonie jest wyższa niż na sklepowej... ! ćma - opinia (1) Sklep w miarę ale obsługa to nie wiem skąd się wzięła. Te panie w ogóle nie... ćma fajny sklep (1) Swietnie zaopatrzony-nie tylko suche produkty ale miesa wedliny sery... klient Stokki Rumia (1) Obsługa w Stokki rewelacja, jedyny minus to asortyment, który nie zawsze jest... Ewa Minge długie oczekiwanie na zakup w strefie drogich alkoholi (1) + w punkcie lotto sympatyczna Pani po 10 minutowym oczekiwaniu na Nią... Marek Szczerze polecam (1) Od niedawna mmieszkam w okolicy i mam ten sklep pod nosem.jest wszczystko... Piotr Super sklep (2) Bardzo miła obsługa, sklep zaopatrzony w najpotrzebniejsze produkty. Pyszne... stała klientka wspaniały osiedlowy sklep (2) Cudowny osiedlowy sklep oby więcej takich !! Ogromny asortyment można dostać... Izabela Stała klientka - opinia (2) Bardzo miła obsługa, duży wybór asortymentu , kasjerka zawsze pomocna nie ma... Stała klientka rewelacja! (1) Rewelacja! super sklep, super ceny! Zakupy w Stokki to czysta przyjemność i... horseslove Cieszę się, że to mój sklep osiedlowy (1) Miła obsługa, porządek pomimo bałaganiających klientów. Jak tylko czegos... Zadowolona Klientka :D Pomimo tego, wróce (1) Obsługa miła, ładnie, czyściutko, ceny wysokie, ale też i produkty lepszej... Klienta z Łostowic stała klientka (1) polecam, bardzo duży wybór marek w okazjonalnych cenach. marki tylko wysokie.... aleks - stała klientka Stokrotka (46) Mieszkańcy Pustek Cisowskich czy Wy też zauważyliście fochy i zadzieranie... Natalia Irytujący ochroniarz (1) Chwalę sobie zakupy w tym sklepie, nie ma takiego tłoku jak w leclercu, jest... Zniesmaczona