ćma - opinia (1) Sklep w miarę ale obsługa to nie wiem skąd się wzięła. Te panie w ogóle nie... ćma fajny sklep (1) Swietnie zaopatrzony-nie tylko suche produkty ale miesa wedliny sery... klient Stokki Rumia (1) Obsługa w Stokki rewelacja, jedyny minus to asortyment, który nie zawsze jest... Ewa Minge
długie oczekiwanie na zakup w strefie drogich alkoholi (1) + w punkcie lotto sympatyczna Pani po 10 minutowym oczekiwaniu na Nią... Marek Szczerze polecam (1) Od niedawna mmieszkam w okolicy i mam ten sklep pod nosem.jest wszczystko... Piotr Super sklep (2) Bardzo miła obsługa, sklep zaopatrzony w najpotrzebniejsze produkty. Pyszne... stała klientka wspaniały osiedlowy sklep (2) Cudowny osiedlowy sklep oby więcej takich !! Ogromny asortyment można dostać... Izabela Stała klientka - opinia (2) Bardzo miła obsługa, duży wybór asortymentu , kasjerka zawsze pomocna nie ma... Stała klientka rewelacja! (1) Rewelacja! super sklep, super ceny! Zakupy w Stokki to czysta przyjemność i... horseslove Cieszę się, że to mój sklep osiedlowy (1) Miła obsługa, porządek pomimo bałaganiających klientów. Jak tylko czegos... Zadowolona Klientka :D Pomimo tego, wróce (1) Obsługa miła, ładnie, czyściutko, ceny wysokie, ale też i produkty lepszej... Klienta z Łostowic stała klientka (1) polecam, bardzo duży wybór marek w okazjonalnych cenach. marki tylko wysokie.... aleks - stała klientka Stokrotka (46) Mieszkańcy Pustek Cisowskich czy Wy też zauważyliście fochy i zadzieranie... Natalia Irytujący ochroniarz (1) Chwalę sobie zakupy w tym sklepie, nie ma takiego tłoku jak w leclercu, jest... Zniesmaczona reklamacja (1) Uwaga na zakupy w sklepie stokki,obuwie marnej jakości, po miesiącu... Ola Trzeba uważać na kasjerki (1) Robiłam zakupy i Pani kasjerka naliczyła mi 80zł więcej.Trzeba sprawdzac... koko Panie z obsługi.... (1) Sklep ogólnie fajny , duży wybór, ceny też ok . Ale panie które tam sprzedają... Gosia Nie polecam (1) Dzisiaj robiłam zakupy, ponad pół godziny spędziłam w dziale mięsnym ze... Klient Opinia - Sklep Lidl Sopot Niepodległości 701 (1) Ostatnie wpisy o tym miejscu są z przed 2 lat postanowiłem i ja coś napisać.... StałyKlient promocje zgazetki to wielki zart (1) Promocje z gazetki to" nabijanie ludzi w butelke " juz kilka razy pod rzad po... marta miller