Dobra alternatywa wobec Biedronki. (2) Odwiedzam sklep systematycznie. Ocena obsługi byłaby wyższa, gdyby pani... Krzysiek Nie realizują własnych regulaminowych zasad, klientów traktują jak zło konieczne. (1) Sklep drogi, obsługa na stoiskach nadęta, zazwyczaj udająca że ciężko pracuje... Monika Koszmar (2) Zacznę od obsługi - to w ogóle jest totalna pomyłka, nie oczekuje kłaniania... Magdalena
TRAGICZNY SKLEP (17) ostatnio byłam na zakupach w tym sklepie na Zaspie oprócz porozrzucanego... Sylwik Fatalnie (1) kosmos, zamawiam juz jakis czas w alma24.pl i jest coraz gorzej - oprocz tego... Kasia77 zakupy przez internet odradzam (2) Tragedia, odradzam zakupy w Almie przez internet, zamiast delikatesów... ola Zażenowanie (1) Kiedyś dość często robiłem zakupy w delikatesach Alma. No, ale ile razy można... jacfer Promocja tylko w gazetce (1) skarga dotyczy sklepu w Kwidzynie ul Szeroka Od 27 04 miała być promocyjna... brzozowski Właściciel to jedna wielka pomyłka !!!! (1) Obsługa-miła, asortyment-średni, na promocje raczej bym nie liczyła, ceny... klientka przecena W LIDLU (8) Byłam dzisiaj w lidlu w Brzeźnie. Zobaczyłam maszynę no szycia silver... GOSIA A ja ich lubię:) (1) Postanowiłam napisać,bo robię tam często zakupy i wczoraj właśnie Panie na... Beata Stokki - obsługa klienta (1) Bardzo mnie się nie podoba obsługa klienta w tym sklepie, a także towar typu... Mariola KOBIETA NA MĘSNYM I STRÓŻ (1) kobieta na mięsnym ,czarne włosy długości do uszu,dość pokaźnej tuszy jest... klienka TRAGEDIA (1) Zastanawiam się nad złożeniem skargi na sklep ALMA w Gdyni na ul.... Paweł ocena (1) polecam wstąpić do ALMY zawsze coś dla siebie znajdziecie nawet po... maria skandal (1) w czasie gdzie każdy sklep dosłownie zabija się o klienta w tym sklepie... G Stonka (1) Nie polecam wizyty w Biedronce w Gdyni na Świętojańskiej. Dwóch chamskich... Turysta Koszmar (1) Ten sklep to jest jedna wielka pomyłka nie lubię tam chodzić ze względu na... Joanna Gdzie są kosze by móc zrobić zakupy oraz co to za promocje? (1) Panie Kierowniku/Menadżerze Tesco. mam dwa pytania/opinie do pana... wkurzony klient! Potwierdzam: pogarsza sęi jakość produktów w Almie w Sopocie (1) 19.12.2014 zrobiłam zakupy w Delikatesach Alma w Sopocie: - parówki... Jadwiga Czarnecka