Nie przestrzegają zasad, (1) Na polecenie prezesa p. Krzysztofa U. sklep nie realizuje bonów Sodexo... racjonalista Bomi łamie dobre praktyki konsumenckie MADISON (1) Na polecenie prezesa p. Krzysztofa U. sklep nie realizuje bonów Sodexo... racjonalista6666@gazeta.pl moje ostatnie zakupy przez internet w tym sklepie !!!!!!! (1) Zawsze stracę więcej zdrowia przy zamówieniu zakupów internetowych niż mają... Asia
Świetna bielizna po okazyjnych cenach (1) Jedno z nielicznych miejsc gdzie można kupić markowa bieliznę po okazyjnych... Martyna Super (1) Nowy sklep. Czysto, porządek na półkach (mimo bałaganu, który robią klienci).... ja chamska obsługa i źle ustawiony towar (1) Miałam (nie)przyjemność zrobienia zakupów w tym sklepie, towar rozłożony tam... Magda zdziwiło mnie zachowanie kasjerki (1) Płaciłem za zakupy 13.06.2014r. ok. godz.20.15, kasa ze stoiskiem... michał czarniecki pieczywo (2) Kolego poniżej, chyba nie masz pojęcia o zdrowym pieczywie. Najlepsze to... Aleks opinie o stokki (1) Niezgodność towaru z reklamą , która widnieje na stronie. Przeważnie towar... Andrzej Ciasnota w pasażach dla klientów , nieczytelne ceny (1) W wielu sklepach powystawiano tak wiele masowych towarów ,że trudno się... mismar Kasy (2) Kolejki masakryczne a kasy ogólnie 2 otwarte zawsze i wolne zxc fajnie :-) (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupow. Mieszkam niedaleko wiec robie zakupy po... Ja Najlepszy POLSKI sklep (2) nie wiem skąd takie opinie, ja uważam że na chwile obecną nie ma lepszego... Tomek /sopot Nowi pracownicy w Lidlu na Witominie (6) Odkąd otwarto nowego Lidla w Gdańsku Osowie, w Lidlu na Witominie siedzą sami... peg Fatalna obsługa (1) Byłem dziś na zakupach w tym lidlu i powiem wam ze obsługa porażająca, od... Bartek Stokki (1) Sklep mam blisko wiec mogę zaglądać i oceniać co się zmienia. Promocje są... Dorota Klient czuje się jak intruz (1) Robiąz zakupy o 20:45, nagle na sklepie przygasły niektóre światła. Nawet te... Kamila Mile zaskoczony (1) Jestem mile zaskoczony znajomością asortymentu przez personel. Jestem... Michał B. kierownik!!! (2) kierownictwo jest chamskie i nie miłe po za 2 młodych kierowników (pani... klient Mogę polecić (1) Kupuję w Polo i ogólnie oceniam ten market pozytywnie. Są ciekawe promocje i... Mirek