chamska obsługa i źle ustawiony towar (1) Miałam (nie)przyjemność zrobienia zakupów w tym sklepie, towar rozłożony tam... Magda zdziwiło mnie zachowanie kasjerki (1) Płaciłem za zakupy 13.06.2014r. ok. godz.20.15, kasa ze stoiskiem... michał czarniecki pieczywo (2) Kolego poniżej, chyba nie masz pojęcia o zdrowym pieczywie. Najlepsze to... Aleks
opinie o stokki (1) Niezgodność towaru z reklamą , która widnieje na stronie. Przeważnie towar... Andrzej Ciasnota w pasażach dla klientów , nieczytelne ceny (1) W wielu sklepach powystawiano tak wiele masowych towarów ,że trudno się... mismar Kasy (2) Kolejki masakryczne a kasy ogólnie 2 otwarte zawsze i wolne zxc fajnie :-) (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupow. Mieszkam niedaleko wiec robie zakupy po... Ja Najlepszy POLSKI sklep (2) nie wiem skąd takie opinie, ja uważam że na chwile obecną nie ma lepszego... Tomek /sopot Nowi pracownicy w Lidlu na Witominie (6) Odkąd otwarto nowego Lidla w Gdańsku Osowie, w Lidlu na Witominie siedzą sami... peg Fatalna obsługa (1) Byłem dziś na zakupach w tym lidlu i powiem wam ze obsługa porażająca, od... Bartek Stokki (1) Sklep mam blisko wiec mogę zaglądać i oceniać co się zmienia. Promocje są... Dorota Klient czuje się jak intruz (1) Robiąz zakupy o 20:45, nagle na sklepie przygasły niektóre światła. Nawet te... Kamila Mile zaskoczony (1) Jestem mile zaskoczony znajomością asortymentu przez personel. Jestem... Michał B. kierownik!!! (2) kierownictwo jest chamskie i nie miłe po za 2 młodych kierowników (pani... klient Mogę polecić (1) Kupuję w Polo i ogólnie oceniam ten market pozytywnie. Są ciekawe promocje i... Mirek ZAKUPY (1) UWAGA !!! Pani która przedstawia się jako kierowniczka sklepu ZABRANIA... KLIENT Intermarshe w ETC i pomidory "teatralne" (1) nikt z personelu nie zauważa ze nadgnite ,poobijane pomidory -klasa 1 -... frt masakra z tym sklepem (1) już nie mam siły na obsługę tego sklepu - kto tam pracuje?? nie rozumieją... klientka Niby ok ale.. (1) Jeśli chodzi o sklep nie man zastrzeżeń w godz popołudniowych mega kolejki.... Aga asortyment tak, procedury nie (1) Do dzisiaj uważałam Almę za bardzo fajny sklep, szczególnie pod kątem... kalonji