Totalna porażka! (3) Ten sklep to jakaś tragedia; wystawiają towar nie pierwszej świeżości i robią... Klientka pracownicy nie lubią klientów (2) W dniu dzisiejszym w sklepie w CH Manhattan w Gdańsku-Wrzeszczu nie została... Monika Opinia (1) Już nic tam nie ma, mam nadzieje, że zaraz to zamkną i otworzą w tym miejscu... Ala
zmiana cen po podwyżce podatku 01.09.2016 (2) 01.09.2016 o godz.9 zakupiłem kiełbasę kruchą w cenie 39zł za kg chociaż cena... Tadeusz Zmiana na gorsze (1) Kiedyś jeden z lepszych supermarketów w okolicy, od pewnego czasu zmiana na... Gdańszczanin Zachowanie ochrony (1) Jestem stałym klientem w tym sklepie. W dniu dzisiejszym robiłam tam zakupy i... Stały klient Obsługa (2) Sklep troszkę chaotyczny ale i tak w wielu sklepach jest gorzej. Owoce i... Dagmara Mięso - tragedia! (3) Pracuję obok, często robię zakupy, ale mięso tam kupiłam ost raz. Jakiś czas... Monika 20 minuy oczekiwania dział piekarnia (1) P i P Alfa Podeszłam do działu piekarnia po ciasto. Jeździła Pani maszyną... Kasia (1) Moim zdaniem sklep jest w miare dobrze wyposazon.Najmilsza jest ta niska Pani... Agnieszka Obsługa kasowa (1) Jeśli chodzi o obsługę kasową to ten sklep reprezentuje naprawdę wysoki... Klientka niemiła pani Alicja W (1) W sklepie ogólnie jest ok....jeden minus to Pani Alicja....pani ta jest... ŻYCZLIWY Obsługa sprzątająca (2) Taka uwaga do kierownictwa sklepu - proszę łaskawie nauczyć dobrych manier... Klientka Skarga na pracownice Lidl Szczecin (2) SKARGA NA PRACOWNIKA Witam, jestem stała klientką sieci lidl ....mieszkam w... Malgorzata Gorzej być nie może (1) Niestety market ten ma problemy z świeżością produktów. Któryś raz z... Była konsumentka Fatalna obsługa (1) Dość często robię zakupy w InterMarche i powiem szczerzę,że przez jedną tylko... Asia Najgorszy sklep w sopocie (1) Jak w tytule.... Obsługa jest masakrycznie. Żebyś stać 13 min w kolejce bo... Niezadowolony tak bardzo uwaga na zawyżane ceny! (1) gdyż nagminnie zdarza się, że cena na paragonie jest wyższa niż na sklepowej... ! ćma - opinia (1) Sklep w miarę ale obsługa to nie wiem skąd się wzięła. Te panie w ogóle nie... ćma fajny sklep (1) Swietnie zaopatrzony-nie tylko suche produkty ale miesa wedliny sery... klient