Główny mankament (1) Fatalna ,arogancka obsługa. Brak wyboru i słaba jakość owoców i warzyw maestranadia Zakup w Lidlu a co dalej (2) Zakup w Lidlu, a co później ZASTANÓW SIĘ CZY WARTO Wyobraź sobie Drogi... leszek Prosze, zrobcie porzadki w sklepie (1) Niestety slabo to wyglada ostatnio...Powinni Panstwo bardziej zadbac o... Klient
Opinia (1) Obsługa spoko, bardzo miłe i pomocne panie na sklepie jak i na dziale mięsnym. Tomas półki (2) W Almie w Sopocie półki są prawie idealnie dopasowane do wielkości... klient wyprzedaże! (1) Serio,dopiero teraz warto tam iść :) Gina Totalna porażka! (3) Ten sklep to jakaś tragedia; wystawiają towar nie pierwszej świeżości i robią... Klientka pracownicy nie lubią klientów (2) W dniu dzisiejszym w sklepie w CH Manhattan w Gdańsku-Wrzeszczu nie została... Monika Opinia (1) Już nic tam nie ma, mam nadzieje, że zaraz to zamkną i otworzą w tym miejscu... Ala zmiana cen po podwyżce podatku 01.09.2016 (2) 01.09.2016 o godz.9 zakupiłem kiełbasę kruchą w cenie 39zł za kg chociaż cena... Tadeusz Zmiana na gorsze (1) Kiedyś jeden z lepszych supermarketów w okolicy, od pewnego czasu zmiana na... Gdańszczanin Zachowanie ochrony (1) Jestem stałym klientem w tym sklepie. W dniu dzisiejszym robiłam tam zakupy i... Stały klient Obsługa (2) Sklep troszkę chaotyczny ale i tak w wielu sklepach jest gorzej. Owoce i... Dagmara Mięso - tragedia! (3) Pracuję obok, często robię zakupy, ale mięso tam kupiłam ost raz. Jakiś czas... Monika 20 minuy oczekiwania dział piekarnia (1) P i P Alfa Podeszłam do działu piekarnia po ciasto. Jeździła Pani maszyną... Kasia (1) Moim zdaniem sklep jest w miare dobrze wyposazon.Najmilsza jest ta niska Pani... Agnieszka Obsługa kasowa (1) Jeśli chodzi o obsługę kasową to ten sklep reprezentuje naprawdę wysoki... Klientka niemiła pani Alicja W (1) W sklepie ogólnie jest ok....jeden minus to Pani Alicja....pani ta jest... ŻYCZLIWY Obsługa sprzątająca (2) Taka uwaga do kierownictwa sklepu - proszę łaskawie nauczyć dobrych manier... Klientka Skarga na pracownice Lidl Szczecin (2) SKARGA NA PRACOWNIKA Witam, jestem stała klientką sieci lidl ....mieszkam w... Malgorzata