Zamknięte toalety (1) W sklepie są 2 toalety ale niestety ciągle zamknięte. Utrudnienie zwłaszcza... Małgorzata Polecam (1) Dobrze zaopatrzony. Dużo delikatesowych wyrobów. Pat Kasa pierwszeństwa (2) Nie wiem po co ta kasa. Bo albo nie czynna, a jeśli czynna to dla wszystkich... Dorota
Polecam (1) Pracownicy bardzo pomocni , walczą z brakiem towaru , mój ulubiony sklep Dawid Świetna obsługa (1) Pozdrawiam piękną Panią ekspedientke pochodząco ze wschodu jesteś prześliczna ;] Mario Terminy (1) Jesli cokolwiek zapragniesz kupic ... to znajdziesz to w tym wlasnie... Zuza intemasze (1) Mieszkam w Bystrzycy Kłodzkiej i często robię tam zakupy intermasze, lecz... klijent Najlepsza obluga na swiecie (1) Pierwszy raz spotykam sie z tak wspaniałą obsługą w którymkolwiek ze sklepów.... Ola Polecam (2) Sklep spełniający wszystkie oczekiwania, jest wszytko czego człowiek szuka,... Michał Sklep super......ALE ....... (1) Będąc wczoraj na zakupach (a robię je codziennie w w/w sklepie bo mieszkam w... Mieszkaniec Witawy Ceny w markecie (2) Dziś byłem na zakupach w Piotrze i Pawle. Wiele cen przy produktach nie... Niezadowolony klient Zadowolony klient (1) Jestem stala klientka sklepu. Jest tu wszystko co tylko czlowiek zapragnie... Stala klienta Co się dzieje z Biedronka na Wawelskiej ? (1) Coś bardzo złego dzieje się z Biedronką na Wawelskiej. Robię tam zakupy od... Krzysztof Brak szacunku (1) Tak wspaniały Prezes a kierownictwo w sklepie nie szanujące pracownikow. 3/4... Hxy Sandra - opinia (4) Witam, Dziś robiłam zakupy w Lidla na morenie obsługiwała mnie kasjerka w... Sandra pochwała (1) Chciałam bardzo podziękować panią z tego sklepu ponieważ zawsze służą pomocą... Magdalena Chamskie zachowanie (1) Chamskie zachowanie kasjerki Justyny w stosunku do klienta ktory zmienil... Sasiad i codzienny klient Stokrotka pustki cisowskie (1) Witam co sadzicie o tym sklepie jacy ludzie tam pracuja mili czy tez nie ?? Jaaaa Stata sirdziba (1) Korzysstalem z tej biedronki prawie 10 lat.Jestem zadowolony z obslugi i... Andtzej Uwaga na Panią/-nie na dziale mięsnym (1) Nie wiem czy to zwykły błąd , czy jakaś standardowa praktyka , ale kiełbasa z... Klient