intemasze (1) Mieszkam w Bystrzycy Kłodzkiej i często robię tam zakupy intermasze, lecz... klijent Najlepsza obluga na swiecie (1) Pierwszy raz spotykam sie z tak wspaniałą obsługą w którymkolwiek ze sklepów.... Ola Polecam (2) Sklep spełniający wszystkie oczekiwania, jest wszytko czego człowiek szuka,... Michał
Sklep super......ALE ....... (1) Będąc wczoraj na zakupach (a robię je codziennie w w/w sklepie bo mieszkam w... Mieszkaniec Witawy Ceny w markecie (2) Dziś byłem na zakupach w Piotrze i Pawle. Wiele cen przy produktach nie... Niezadowolony klient Zadowolony klient (1) Jestem stala klientka sklepu. Jest tu wszystko co tylko czlowiek zapragnie... Stala klienta Co się dzieje z Biedronka na Wawelskiej ? (1) Coś bardzo złego dzieje się z Biedronką na Wawelskiej. Robię tam zakupy od... Krzysztof Brak szacunku (1) Tak wspaniały Prezes a kierownictwo w sklepie nie szanujące pracownikow. 3/4... Hxy Sandra - opinia (4) Witam, Dziś robiłam zakupy w Lidla na morenie obsługiwała mnie kasjerka w... Sandra pochwała (1) Chciałam bardzo podziękować panią z tego sklepu ponieważ zawsze służą pomocą... Magdalena Chamskie zachowanie (1) Chamskie zachowanie kasjerki Justyny w stosunku do klienta ktory zmienil... Sasiad i codzienny klient Stokrotka pustki cisowskie (1) Witam co sadzicie o tym sklepie jacy ludzie tam pracuja mili czy tez nie ?? Jaaaa Stata sirdziba (1) Korzysstalem z tej biedronki prawie 10 lat.Jestem zadowolony z obslugi i... Andtzej Uwaga na Panią/-nie na dziale mięsnym (1) Nie wiem czy to zwykły błąd , czy jakaś standardowa praktyka , ale kiełbasa z... Klient skarga (1) W Lidlu na ul.Warszawskiej w Gdańsku jest kierowniczka (blond włosy,w... Tomasz K. Polecam (1) Polecam przesympatyczne panie oprócz pana obsługującego niemiło obsługuje... Andrzej Bałagan,brud (1) Totalna porażka,najgorszy sklep na dzielnicy tej sieci.Brudno..bałagan,brak... alvand Miejsce godne polecenia. (1) Sklep dobrze zaopatrzony, obsługa uprzejma i pomocna, ceny i promocje na plus. Stała klientka Madzia (1) W tym sklepie tylko jedna pani jest miła.reszta jest za karę i nawet dzień... Mk Super sklep (1) Dostępność towarów świetna,fajne promocje,sympatyczna obsługa.Polecam Klientka