Asia - opinia (1) Obsługa bardzo nie miła, pierwszy raz w życiu spotkałam się w sklepie z taką... Asia Darek - opinia (1) Po remoncie - wiecęj przestrzeni, ale mam nadzieję, że asortymentu jest mniej Darek Niezadowolony - opinia (1) Tragedia żeby się dodzwonić i zapytac jedno słowo czekasz godzinami i ciągle... Niezadowolony
Ada - opinia (1) Fatalna obsługa , kiedy poprosisz o pomoc od razu słyszysz "nie orientuje... Ada Hanna - opinia (1) Po remoncie wg mnie jest dużo gorzej. Lady z wędlinami rozłożone na odległość... Hanna Dorota - opinia (1) Za mało personelu które nie nadąża z obsługą trudno sie dziwić jak jedna... Dorota Jaśko - opinia (1) Bardzo dobra oferta i duży wybór towaru. Niezle promocje. Szybka dostawa za... Jaśko Karolina - opinia (1) Zakupy oceniam na 6+. Rabat na pierwsze zakupy, wszystkie zamówione produkty... Karolina maja - opinia (1) Super sklep, miła i pomocna obsługa. Dobry towar i sporo promocji. maja Stały klient - opinia (2) Bardzo lubię te Biedronkę. Panie są miłe i pomocne fakt często brakuje towaru... Stały klient Zadowolony klient - opinia (1) Jedna gwiazdka dla obsługi tylko ze względu na zachowanie Pana z ochrony. Ja... Zadowolony klient Mieszkanka Brodwina - opinia (2) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, duzy wybór towarów, ceny przystępne.... Mieszkanka Brodwina Waldemar - opinia (1) Miła obsługa, szeroki asortyment, przystępne ceny, tylko bułki strasznie drogie. Waldemar Wojtek - opinia (1) Jest sympatycznie, ale nie jest tanio. Wojtek Monika - opinia (1) Ceny na półkach nie zgadzają się przy kasie, Obsługa z maseczkami pod nosami... Monika Radek - opinia (1) Serdeczne podziękowania za przemiłą uprzejmą obsługę, w szczególności dla... Radek Feger19 - opinia (1) Czy Aldi w Sopot bedzie otwarte jeszcze w biezacym-2021-roku? Feger19 PatrycjaB. - opinia (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za miłą i uprzjmą obsługę pani Oli... PatrycjaB. Ewa - opinia (1) Można kupić wszystkie art. spożywcze ( oprócz mięsa). Ewa w1kt0r - opinia (1) Znam bardzo dobrze ten sklep z Włocławka oraz z wizyt za Odrą i byłem ciekaw,... w1kt0r