malgorzata kozłowska - ocena (1) eurospar manchattan gdansk wrzeszcz zakup łosoś dzwonko rafa... malgorzata kozłowska Igor - ocena (1) Tak się złożyło, że wcześnie rano musiałem zrobić zakupy w markecie... Igor Aga - ocena (1) Jestem klientką tego sklepu od przynajmniej 6 lat, zawsze jak wracam z pracy... Aga
Maria P - ocena (1) Weszłam tak przypadkowo i jakie zdziwienie wita mnie pani... Maria P Klient - ocena (1) Sklepy bardzo ładne i dobrze zaopatrzone. Kupuję w Gdyni Parkowai na Tuwima.... Klient Stała klientka - ocena (2) guderskiego gdańsk. Stawiam jedną gwiazdkę dla Pań pracujących na wędlinach.... Stała klientka Piotr - ocena (1) Duże promocje. Dobra lokalizacja i pojemny parking. Piotr Migdałowelatte - ocena (1) Super zaopatrzony sklep, wszystko można dostać. Obsługa na piekarni... Migdałowelatte niezadowolona klientka - ocena (2) Okropne.30-11-2023 godz 11.30 zainteresował mnie garnek ale nie było ceny... niezadowolona klientka WaldekKaszubski - ocena (1) Mieszkam na Fikakowie i czasem muszę robić zakupy w tym markecie . Ucieszyłem... WaldekKaszubski Stała klientka - ocena (1) Uwielbiam ten sklep za zatowarowanie, zawsze wszystko dostępne, świeże. Mam... Stała klientka Szymon F - ocena (1) Gdynia Bernadowo - średnie owoce oraz warzywa. Przystępne ceny. Szymon F jankomuzykant1993 - opinia (1) Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt z kurierami często są dużo szybciej niz... jankomuzykant1993 Jendrus - opinia (1) Gówniany sklep nigdy nie ma promocji na piwo. Gazetka promocyjna tragedia... Jendrus Ewa - opinia (1) Rewelacja - duży asortyment, dobre ceny, miła obsługa - wiele razy... Ewa Bożena - opinia (1) Bardzo często robię zakupy w sklepie Livio,ponieważ jest dobrze... Bożena Małgorzata - opinia (1) Supermarket w porządku, z wyjątkiem stoiska cukierniczego, gdzie świeże... Małgorzata Wojtek - opinia (1) Zdecydowanie polecam! super jakość i obsługa! Wszystko na czas i w sumie... Wojtek Krzych - opinia (1) Obsługa bardzo miła, ale Pani kierownik straszna, nie polecam Krzych Bolek - opinia (1) Beznadziejny sklep. Fatalne zaopatrzenie, produkty typowo korporacyjne, czyli... Bolek