Jacek - opinia (1) Nie mila obsługa i śmierdzą papierosami Jacek Iga - opinia (1) Omijam ten sklep z daleka nie ze względu na zły asortyment, czy wyższe, niż... Iga Joanna Wiktoria - opinia (1) Jestem stałym klientem sklepu Biedronka ul Wrzosy ponieważ mieści się koło... Joanna Wiktoria
Anna - opinia (1) Sklep dobrze zaopatrzony, zawsze świeże warzywa i owoce. Przepyszne ciasta i... Anna Sebastian - opinia (1) O ile na początku się jeszcze starali tak teraz jedna wielka porażka. Chwalą... Sebastian Kd - opinia (1) Jest ok asortyment spoko trochę drogo ale na miejscu Kd Marietta - opinia (1) Nie stoję w korkach i kolejach w sklepie czyli oszczędność czasu i pieniędzy.... Marietta Nikulka - opinia (1) Bardzo lubię ten sklep - duży i wyszukany asortyment jak na taki niewielki... Nikulka Wiesław Miller - opinia (1) Ciekawą metodę na pozyskiwanie pieniędzy klienta wdrożył Wasz sklep... Wiesław Miller Mirek - opinia (1) ok , duży asortyment ,ciekawe towary ,wody lecznicze itp. Mirek Klienta - opinia (1) Krutko zwięźle i na temat, brud smród i brak towarów, ponad to bajzel na... Klienta robson - opinia (1) sklep ze względu na położenie jest atrakcją dla mieszkających w okolicy.... robson Alicja - opinia (1) Od kiedy pojawił się kilka lat temu na Morenie, wreszcie jest gdzie zrobić... Alicja AB - opinia (2) Tragedia w odcinkach. Bywam dość często w sklepie na Nieborowskiej. O ile... AB Michu - opinia (1) Nie sądziłem że zakupy spożywcze przez internet mogą być takie łatwe. Polecam. Michu Ewa - opinia (1) Mój ulubiony sklep. 90 procent zakupów robie w tym sklepie. Ogromny plus za... Ewa Szymon - opinia (1) To były moje czwarte zakupy w i ostatnie ,ostatnia dostawa masakra rozwalona... Szymon Asia - opinia (1) Obsługa bardzo nie miła, pierwszy raz w życiu spotkałam się w sklepie z taką... Asia Darek - opinia (1) Po remoncie - wiecęj przestrzeni, ale mam nadzieję, że asortymentu jest mniej Darek Niezadowolony - opinia (1) Tragedia żeby się dodzwonić i zapytac jedno słowo czekasz godzinami i ciągle... Niezadowolony