Iza - opinia (1) Bardzo dobry sklep pod względem asortymentu i cen. Dużo promocji. Jest to... Iza Robert - opinia (1) Asortyment skromny, brak chłodziarki z ciastami (które są w innych... Robert Klient - opinia (1) Pan na kasie chyba zapomniał, że wybrał bezpośrednią pracę z klientem -... Klient
Sklep przyjazny dla klienta. (2) Piszę w imieniu mojej babci, dla której nowością było robienie zakupów w tak... wnuczek Iwona - opinia (1) Matko , kogo wy zatrudniacie na kasy? jakaś cholerna pomyłka, chyba nikt nie... Iwona Weronika - opinia (1) Proszę pozdrowić Panią Anne (blond włosy i bardzo spalona karnacja )-... Weronika Biedronka przy ul. Opata Hackiego (1) Jedna z lepszych biedronek. Jedyna wada to fakt iż parking blokują pracownicy... H15 Swietne miejsce na zakupy (1) Bardzo duzy wybor produkow i mila obsluga Krzysztof Miła Obsługa (1) Widać że od jakiegoś czasu wiele się zmieniło. Przede wszystkim obsługa... Agnieszka K - opinia (1) Całkiem fajny i dobrze zaopatrzony market K najgorszy pracownik moreny lidla (1) jedna z kobiet która tam pracuje , i prawdopodobnie jest jednym z kierowników... edward Jeden wielki syf (1) Najgorsza Biedronka w jakiej byłam do tej pory! Syf, brud, bałagan na... Marysia Klient - opinia (1) Najlepsza Biedronka w Trójmieście! Uporządkowana, czysta i świetnie... Klient Zamknięte toalety (1) W sklepie są 2 toalety ale niestety ciągle zamknięte. Utrudnienie zwłaszcza... Małgorzata Polecam (1) Dobrze zaopatrzony. Dużo delikatesowych wyrobów. Pat Kasa pierwszeństwa (2) Nie wiem po co ta kasa. Bo albo nie czynna, a jeśli czynna to dla wszystkich... Dorota Polecam (1) Pracownicy bardzo pomocni , walczą z brakiem towaru , mój ulubiony sklep Dawid Świetna obsługa (1) Pozdrawiam piękną Panią ekspedientke pochodząco ze wschodu jesteś prześliczna ;] Mario Terminy (1) Jesli cokolwiek zapragniesz kupic ... to znajdziesz to w tym wlasnie... Zuza intemasze (1) Mieszkam w Bystrzycy Kłodzkiej i często robię tam zakupy intermasze, lecz... klijent