Super sklep (1) Dostępność towarów świetna,fajne promocje,sympatyczna obsługa.Polecam Klientka Niemiła obsługa. (2) Niektóre panie pracujące przy kasie zachowują się jakby były tam za kare. Ani... Kamil Sasin Merkus=Polski kapitał.... (1) Powiem tak cieszę się bardzo że są jeszcze takie sklepy które są Polskie... Paulo
Klientka od czasu do czasu (1) Miła, pomocna obsługa sklepu, pracują tam też młode osoby. Zachodzę od czasu... Klientka od czasu do czasu Beznadziejna ta Biedronka (1) Nigdy w tej Biedronce nie ma tego co jest pokazane w aktualnej gazetce, nawet... Bartek Beznadziejne te kasy samoobsługowe (1) Z powodu braku miejsca, nie ma się jak normalnie ustawić w kolejce do kas... Barti350 skandal (3) Już któryś raz podczas zakupów w biedronce w Gdańsku-Oliwa jestem... klientka Kołduny z "mięsem" (1) Od lat kupowałam kołduny z mięsem w intermarche. Teraz to co sprzedają to... Ona Obsluga klienta - dno (1) Wlasnie wyszłam z tego wspanialego marketu i wiem, że wiecej tam nie wrócę.... Patrycja Biedra na medal (1) No cóż, przyszła i kolej na mnie, żeby Was zaopiniować. Robimy tu zakupy od... Kolorowowlosa kwiaciareczka kolejki do kas (1) rezygnuję z korzystania z nich, bo nie szanują czasu klientów. Kolejki po... stefan Ochrona (1) Dzisiaj w godzinach dopołudniowych byłam świadkiem jak cwany złodziej udający... Helena Jest okej :> (1) Sklep zaopatrzony dobrze czysto bez problemów :) Bartłomiej Szczepański Tragedia (1) Na parkingu haos, wielu nie stosuje sie do parkowania w miejscach do tego... Pawel Koszmar (1) Kasjerki obsługują wolno i często tylko jedna kasa jest otwarta przy dużej... Magda Główny mankament (1) Fatalna ,arogancka obsługa. Brak wyboru i słaba jakość owoców i warzyw maestranadia Zakup w Lidlu a co dalej (2) Zakup w Lidlu, a co później ZASTANÓW SIĘ CZY WARTO Wyobraź sobie Drogi... leszek Prosze, zrobcie porzadki w sklepie (1) Niestety slabo to wyglada ostatnio...Powinni Panstwo bardziej zadbac o... Klient Opinia (1) Obsługa spoko, bardzo miłe i pomocne panie na sklepie jak i na dziale mięsnym. Tomas półki (2) W Almie w Sopocie półki są prawie idealnie dopasowane do wielkości... klient