Surfburger

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Garncarska 30

Wege burger orzechowo-warzywny to pomyłka (2) Jeśli w składzie Wege Burgera jest pieczeń orzechowo warzywna a na zdjęciach... Sylwia surf (1) na zamowienie czekalam 30minut z chłopakiem, wiec strasnzie długo i bez... sara Klasa sama w sobie! Bezkonkurencyjni (1) Surfburger jest moją ulubioną firmą jeśli chodzi o burgery. Jadłam w wielu... Annnnn
Obrośli w piórka (1) Kiedyś było super a teraz nikt nie dba o klienta właściciele to bogowie... Ja Burgery zawsze dobre, ale ceny obecnie masakra (1) Jadłem u was już wiele razy na jakości burgerów się nie zawiodłem, ale cena... Luziu Było fajnie ale zaczyna się psuć (2) Jadam w surfie 2,3 razy w miesiacu, wczoraj tez zaszedlem tym razem na... piotr Moje ulubione burgery! (2) Niedawno odkryłam Surfburgera i przepyszny nachoburger mnie uwiódł! Gorąco... Kasia surflover (1) Absolutnie się nie zgadzam. Przepyszne mięso, czuć w smaku ze wołowina nie... agnieszka Bezkonkurencyjny (1) Mają jedne z lepszych jeśli nie najlepsze burgery spośród wielu burgerowni... Wojasz Jedne z lepszych burgerów w Polsce (1) Bardzo dużo podróżuję po Polsce i zawsze kiedy tylko znajdę chwilę szamam... Antoni Iga - opinia (1) Właśnie przejeżdżalam z chłopakiem przez Gdańsk ludzie na ulicy nam polecili... Iga Kozacka szama (1) Mieso idealnie doprawione, chrupiąca buła, najlepsze burgery w trojmiescie!... janek