Naprawdę szczerze polecam usługi CN Submarine. Robiłem tam kurs OWD, poszło szybko i bardzo sprawnie. Na dodatek byłem nieco kłopotliwym klientem, bo bardzo spieszyło mi się ze zrobieniem kursu - w efekcie, w rzeczywistości miałem kurs indywidualny za cenę normalnego. Nie ma jednak obawy o powierzchowne potraktowanie nauki - kurs jest naprawdę dogłębny i profesjonalny. Grupy ćwiczących są naprawdę małe, max. 3 osoby, ale zazwyczaj 2 na jednego prowadzącego (takie indywidualne traktowanie jest niezwykle rzadkie!). Michał (instruktor) jest osobą bardzo przyjazną i nie powodującą u kursanta niepotrzebnego stresu, kolejne etapy przechodzi się we własnym tempie. Na kursie miałem również dziewczyny i ok. 11-12-letnie dzieci i radziły sobie bardzo dobrze. No i jeszcze jednak, ważna rzecz - sprawdziłem to i cena Submarine jest najniższa w 3city. Dodatkowo, jeśli planujesz dalszy rozwój można liczyć na fajne bonusy - będę robił AOWD u Michała i dostałem za darmo kurs na suchara! Bardzo polecam - jeśli chcesz zapytać o opinię osobiście - m.falenczyk@wp.pl (żeby nie było, że opinia jest entuzjastyczna bo jestem pracownikiem albo osobą powiązaną jakoś z Submarine - NIE JESTEM) ;-)