Sylwester dla samotnych

Już niedługo Sylwester... Czy jesteście samotni i nie wiecie, gdzie i z kim spędzić ten wieczór? Może wymyślimy coś wspólnie? Szukam chętnych 30, 40-stolatków zainteresowanych udziałem w zabawie sylwestrowej (i oczywiście organizacją takowej :)) na terenie Trójmiasta. Odezwijcie się!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sylwester dla samotnych

Witaj
Czy juz są reakcje na Twój post? Nie mam doświadczenia w kontaktach forumowych :) No i nie mam co ze soba zrobic na Sylwestra :(
Pozdrawiam
Monika

Witam,
ja takze nie mam pomyslu na to co ze soba zrobic na Sylwestra, mam 33 lata. Moze udalo by sie cos wymyslec zeby nie siedziec w domu przed TV?
Pozdrawiam
Iza

jestem singlem mam wolny sylwester meszczyzna stan wolny lat 57 szczuply nie lysiejacy zbudowany mowia przystojny dobrze sytuowany w miare szukam partnerki na sylwestra niezaleznej lat 55 57 szczuplej majacej pojecie o tanczeniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo chętnie dołączę się, Grzesiek ( 170 cm ), mam 40 lat ..jestem z Trójmiasta, greo5@wp.pl

sory ze dopiero teraz się odzywam ale teraz przeczytałam twój wpis, czy cos robicie już?

Najlepiej wszyscy powyżej ,wybierzcie się na sylwestra do "MURATA" tylko za 190 zł./os. , tam się spotkacie i będziecie szczęśliwi,zaś zabawa będzie na pewno udana.
Wystarczy się skrzyknąć tutaj.

Do doradca..
niestety reklama miejsca Tobie sie nie udała ;) Można sie skrzyknąc i udać się w inne tańsze miejsce badz samemu wykombinowac jakas dobra miejscówke .. forum nie powstało dla reklamy..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie reklama ,tylko propozycja miejsca ewentualnego spędzenia wolnego czasu. W/g Ciebie ,na forum najlepiej nic nie proponować. Z takim pesymizmem daleko nie zajdziesz.
Taniej? Oczywiście ,na ławce w parku z butelką wina owocowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kochanka (208 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Czy feromony działają (92 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (184 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...