Szafa Indeco z Groupona??

Witam, czy ktoś może wykupił sobie kupon na szafę w Indeco z groupona?? chciałabym z tego skorzystać ale nie wiem czy warto i czy np. nie naciągają??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szafa Indeco z Groupona??

Groupon jest tutaj tylko pośrednikiem. Musisz raczej sprawdzić firmę jaką się tam ogłasza.
W większości przypadków nie powinno być problemów, ale różnie z tym bywa. Zresztą jak z allegro.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,

Zakupiłem w zeszłym roku grupon za 99 pln dajacyrabat 800 pln. Bez naciągania. Szafa jest jak najbradziej ok.

Zakupiłem taki kupon trochę nieopatrznie, bo rezygnuję z zabudowy. Mógłbym go odsprzedać ze zniżką gdyby ktoś był zainteresowany. Kupon jest na okaziciela i jest ważny do września 2013.

Proszę o kontakt niesia2306@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

rabat wliczony w cene ściema jak nic kiedyś tam pracowałem

wykonam to samo taniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zanim kupisz grupon umów się z ich projektantem na wycenę bo słyszałam różne historie z gruponami i windowaniem cen. No i warto porównać ceny szaf w kilku konkurencyjnych punktach. Mają te same szafy w skrajnie różnych cenach. np: modernindeco lub indeco wybrzeże, jest też indeco trójmiasto. Oni wszyscy działają na franczyzie i konkurują ze sobą. Ta sama szafa i trzy różne ceny.
Może się okazać tak jak u mnie że grupon wcale nie był konkurencyjny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

uhm, widać od razu, że wiesz, że dzwoni, ale nie wiesz gdzie... modern indeco już nie istnieje i to od daaawna, aczkolwiek zgadza się, że to dealerzy firmy INDECO. poza tym, to że są różne ceny na zabudowy czy szafy, to żadna nowość, każda firma sama kształtuje cenniki, ma różne promocje itd. więc nie pisz tutaj głupot o windowaniu cen, bo to po prostu nieprawda - ktoś zamawia projektanta z firmy indeco (obojętnie którego dealera), robi wycenę i dostaje rabat związany z promocją w danej firmie np. - i wtedy wyciąga groupon. i wtedy cena wraca do wyjściowej i dopiero od niej odliczany jest rabat, skoro tak świetnie znasz się na rynku, to na pewno czytać ze zrozumieniem też potrafisz, a na każdym grouponie jest napisane, że RABATY SIĘ NIE ŁĄCZĄ. i stąd czasem wynikają różnice w cenach, nie ma tu żadnej ściemy. a zamawiając szafę u Pana Łukasza z posta powyżej można na pewno mieć taniej - nie ma pracowników, działa na czarno, nie płaci podatków, zusów itd. o to wszystko szafa jest tańsza, to że w połowie przypadków taki pan łukasz zrobi szafy połowę a potem nie odbiera telefonów, to już inna historia, ale każdy musi sam wybrać, co mu się bardziej opłaca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Modern indeco istnieje tylko zlikwidowali ekspozycje w centrach handlowych. Dzięki temu nie mając tak wysokich obciążeń czynszowych mają konkurencyjną ofertę. Wiem bo zamawiałam kolejną szafę u Pana Sławka i szafa stoi w całości a cena...

mogę wykonać projekt i wycenić a Pani bedzie wiedziała najlepiej gdzie taniej

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...