Szafran i Miód

Catering

Gdańsk, Mikołaja Reja 34

Joanna - opinia (1) Goście byli zachwyceni! Firma rzetelna, godna polecenia. Joanna ZuzaB - opinia (1) Pysznie i w dobrych cenach. Minusik za brak możliwości zamówienia dania bez... ZuzaB Ela Urban - opinia (1) Zamówione dania był pyszne , gorące , ładnie podane i dostarczone na czas ,... Ela Urban
Adam - opinia (1) Znakomity catering! Korzystałem z zamówienia na imprezę domową (obiad i... Adam Krysia - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić catering od Szafran i Miód. Organizowałam... Krysia Joanna - opinia (1) Obsługa miła i kompetentna. Potrawy przyjechały gorące i smaczne ,... Joanna Robert - opinia (1) Zamawiałem menu na przyjęcie komunijne z dostawą do domu. Wszystko pyszne,... Robert Dawid - opinia (1) Zamawialiśmy catering na komunię. Jedzenie bardzo smaczne, goście zadowoleni.... Dawid Marcin - opinia (1) Zrobiliśmy komunię świętą syna, wszystko było pyszne, podane sprawnie i... Marcin Krzysiek - opinia (1) Polecam! Super jedzenie, pyszne, świeże, pięknie podane. Świetna obsługa,... Krzysiek Angelika - opinia (1) Wszystko rewelacyjne - kontakt z firmą, oferta a przede wszystkim jakość.... Angelika Ja - opinia (1) Super Wspaniałe Smaczne Tanie Super Wspaniałe Smaczne Tanie Ja Polecam (1) Zorganizowanie imprezy okolicznościowej było strzałem 10 Karolina Bardzo, Bardzo polecam (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem Cateringu! Miła i bardzo profesjonalna obsługa,... Marta Catering na spotkanie biznesowe.. (2) Gorąco polecam catering od Szafran i Miód ze względu na ceny, jakość, smak i... Artur Catering na Komunię (1) Skorzystaliśmy z cateringu na uroczystość Pierwszej Komunii Świętej naszej... Grzegorz i Izabela Finger food dla wymagających! (1) Poszukiwałem firmy oferującej finger food na drobną, oficjalną okazję (do 15... Pawlik Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma ! Przepyszne jedzenie, miła obsługa, w dodatku... Samanta Lepszej firmy nie ma :) (1) Bardzo dobre jedzenie, świeże produkty, imprezy robione bardzo... Katarzyna Dobrze ale nie do końca (2) Firmę Szafran i Miód wynajęliśmy do cateringu na komunii. Cenowo było ok. W... Sylwek