Szafran i Miód

Catering

Gdańsk, Mikołaja Reja 34

Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma ! Przepyszne jedzenie, miła obsługa, w dodatku... Samanta Lepszej firmy nie ma :) (1) Bardzo dobre jedzenie, świeże produkty, imprezy robione bardzo... Katarzyna Dobrze ale nie do końca (2) Firmę Szafran i Miód wynajęliśmy do cateringu na komunii. Cenowo było ok. W... Sylwek
Impreza urodzinowa (1) Moje pierwsze zetknięcie z firma cateringowa i wybór trafiony w100 % .... Izabela polecam (1) przejrzysta oferta, sprawna i uprzejma obsługa zamówienia, terminowa dostawa. Anna Profesjonalny partner w biznesie! (1) Krótko i na temat, jedyna firma cateringowa w Trójmiescie której można zaufać... Dumny partner Smacznie i zdrowo - polecam :) (1) Miałam okazję kosztować potrawy przygotowane przez catering Szafran i miód i... N_A Przyjęcie komunijne PERFEKCYJNIE (1) Catering bez zarzutów!! Jedzenie smaczne, świeże, pieknie podane. Sola z... Mama Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Spośród wielu trójmiejskim firm cateringowych wybrałam Sz iM i mogę być z... Kamila Komunia na medal. REWELACJA ! (1) Organizowaliśmy przyjęcie komunijne córki w naszym domu i skorzystaliśmy z... Mama Natalki Niewielka impreza rodzinna (1) Korzystałam z usług firmy w marcu 2017. Kierowałam się głównie wysokimi... GoJagna Profesjonalna obsługa i wysoka jakość (1) Polecam współpracę. Mam nadzieję częściej korzystać z ich usług. K.Nieznaj Smaczne!! (1) Zamówilam catering do domu z okazji rocznicy ślubu. Małe kameralne spotkanie... Roksana Bardzo polecam, doskonałe smaki :-) (1) Dostawa przekąsek spełniła moje estetyczne i przede wszystkim kulinarne... Daria z Gdyni Wyśmienite jedzenie w przystępnej cenie. (1) Z usług firmy Szafran i Miód mieliśmy okazję skorzystać podczas organizacji... Sara Kulesza Zaskoczenie (1) Skusiłam się pierwszy raz na przygotowanie przyjęcia w domu przy pomocy... Doda Super! (1) Bardzo polecam - jedzenie dostarczone na czas, goście zadowoleni :) Alicja Catering (1) Gorąco polecam firmę Szafran i Miód. Zamówione jedzenie zostało dostarczone... Paweł Najlepsi w trójmieście (1) Świetne i smaczne posiłki, indywidualne podejście do klienta, profesjonalna... Marta Strzał w dziesiątkę! (1) Pełen profesjonalizm. Zaczynając od doradztwa i przygotowania uroczystości... Szymon