Szafy Slim System??? Czy ktoś zamawiał?

Witam, pytanie jak wyżej czy ktoś zamawiał u nich szafy z drzwiami przesuwnymi, zastanawiam się czy niska ich cena jest warta szafy na długie lata?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szafy Slim System??? Czy ktoś zamawiał?

Komandor badziewia raczej by nie sprzedawał, a niższa cena spowodowana jest raczej mniejszą gamą wypełnień ( tak mi powiedziała znajoma pracująca tam) tak czy siak w razie czego są 2 lata Gwarancji :)))

Ja zaryzykowałam ( bo cena faktycznie podejrzanie niska) ale warto było! Mam szafę za 1500zł która świetnie wygląda i jest solidnie zrobiona. Teraz będę zamawiać drugą u nich, bo za cenę jednej szafy w innym salonie masz u nich dwie :D

Ja robilam zabudowe wiele tansza od komandora i cena nie wplynela na jakosc materialy te same i dokladnie zrobiona i zamontowana a teraz jestem na etapie kuchni i cena tez zadowalajaca

Ja nie wyraziłam się że Slim ma gorsze jakościowo materiały tylko że jest bardziej okrojony wybór w wyborze ich-Jakość jest ta sama za mniejsze pieniądze!!!!

~ajentka - a kuchnie jesli moge wiedziec to gdzie i za ile zamawiasz, pytam poniewaz jestem w trakcie remontu mieszkania i również szukania mebli

Również poproszę o jakies namiary na tę firmę!
z góry dziekuje :)

Jezeli chodzi o firme ktora robila mi zabudowe i teraz w realizacji sa meble kuchenne to firma 'PAKAR' num kont 668-253-044
Jezeli moge to pelen podziw dla projektanta, ktory ma naprawde pojecie o projektowaniu.

Wątek chyba był inny o konkretnej marce Slim System a tu jakieś reklamy ;/ eh

taniej = lepiej?
Komandor powinien dostać nobla za epokowe odkrycie. Udało się im zrobić produkt porównywalny jakościowo z innymi za połowę ceny.
Tylko dlaczego jeśli to takie dobre to komandor nie sprzedaje tego slim pod swoją marką? Stworzył dla tego produktu osobną markę.
Dwa lata gwarancji? To minimalny okres przy pracach budowlanych, tak są klasyfikowane zabudowy wnękowe.

gorąco polecam SLIM System- sama mam 3 całkiem spore szafy a zapłaciłam 2500 (alu) więc myślę że warto - a rok już stoją.
Tylko mają ograniczenie wzorów - ale za taką cenę...

też się zastanawiałam na d slimem,dwie szafy jedne 120cm druga ponad 3 mb ale te (ramy)profile aluminiowe takie delikatne mnie nie przekonały
w małej szafie to jeszcze ale w dużej to się bałam(drzwi 110 cm szerokości)
finał był taki że zamówiłam te szafy w poleconej firmie gral ,pan zaproponował system aluminiowy senator takie obłe profile w cenie tych slim
no i kolorów półek było do wyboru dwa próbniki

człowieku, ogarnij się - reklamujesz tego gównianego grala w trzech tematach pod rząd z tego samego ip z różnymi nickami :+). Nawet stronki nie macie

Nie mylcie SLIMA z systemem aluminiowym. Jest to taki sam produkt (tylko inny wzór) jak ma indeco czy senator, tylko oni od razu przyznają się, że jest to sytem stalowy a nie aluminiowy. System SLIM jest systemem stalowym opartym na takich samych lub podobnych wóżkach jak ma wyżej wspomniana konkurencja. System jezdny w systemach stalowych nigdy nie będzie dorównywał wóżkom jezdnym zastosowanym w sytemach aluminiowych.
A tak poza tym, jeśli chodzi o system stalowy, to indeco ma najtańszy a nie ów wspomniany SLIM.

ludzie obudźcie się, tanio i dobrze jakoś nigdy nie chcą iść ze sobą w parze!, chociaż pewnie pod tym postem pojawi się sto innych w którym to ktoś poleca 'pana stolarza' który jest super i tani i jakość jak z fabryki!... A Slim to jakieś kompletne badziewie, nadaje się tylko do najtańszej szafy na płytę lub lustro, 2 lata gwarancji - ciekawe czemu na pozostałe profile Komandor udziela dożywotnio...??? znaleźli sposób żeby sprzedawać produkt dużo gorszy od pozostałych, jak najtaniej a wy się jeszcze cieszycie, że macie 'komandora'. Jedynie slimem komandor może konkurować cenowo z pozostałymi firmami i stolarzami, ale akurat ta konkurencja cenowa nie wyjdzie klientom na dobre, bo slim nie jest porównywalnym produktem z innymi takich firm jak Indeco czy Senator, na produkcję slima nie idzie nawet połowa tego materiału co na w/w profile
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szafy Slim System??? Czy ktoÂś zamawiaÂł?

Heck yeah bay-bee keep them ciomng!

Re: Szafy Slim System??? Czy ktoÂś zamawiaÂł?

That\'s not just logic. That\'s really senibsle.

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?