Szafy przesuwne i podobne na Chełmie - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Chełm
Dzień dobry,
mam pytanie jak w tytule - czy znacie jakąś solidną firmę lub majstra w okolicy, który robi niedrogo i dobrze szafy przesuwne na wymiar?
Proszę dać znać. :)
Z góry dziękuję za uwagę i namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szafy przesuwne i podobne na Chełmie - gdzie?

zapraszamy do nas: stoisko Indeco w Tesco Chełm, Cienista 30.

Najtańsze szafy Indeco tylko u nas.

Obecna promocja to montaż gratis.

Dodatkowo otrzymasz aż 5-letnią gwarancję, a to dlatego że jesteśmy pewni solidności naszych projektantów i montażystów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również zamawiałam w Indeco w Tesco ,w zeszłym tyg był monter i jestem zadowolona .
Czas oczekiwania zgodny z wcześniejszymi ustaleniami ,koszt szafy wcale nie taki duży ,odjęty koszt montażu a i sama robota wykonana poprawnie ,szybko i czysto .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

miło nam słyszeć takie słowa, dziękujemy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podaję swojego maila kasia.cz4@wp.pl -odezwij się, to skontaktuję Cię z prywatną osobą, która robi szafy i nie tylko-bardzo solidny i uczciwy człowiek. Sama korzystałam z jego usług wiele razy nie tylko w przypadku chęci zrobienia szafy-zrobił mi elektrykę w mieszkaniu, drobny remont, naprawdę polecam! I do tego nie jest drogi.

Bardzo, bardzo wszystkim tu odpowiadającym dziękuję!
Niestety z powodu innych, mniej planowanych wydatków muszę odłożyć plany na szafę przesuwną u siebie - mam nadzieję, że nie na zawsze...
Niemniej wszystkie podane namiary zachowam i odezwę się jeszcze w razie czego. :)

witam wykonuję szafy w bardzo dobrym systemem przesuwnym dokładnie, starannie ,, montaż gratis,, tak mówią firmy co dorzucają do ceny dobra ściema... ja mam ceny dobre i uczciwe tel. 505 669 355 http://ogloszenia.trojmiasto.pl/meble/kuchnie-na-wymiar-ogl4554293.html pozdrawiam

to takie typowe, nie zna Pan naszej oferty, a sugeruje Pan ściemę.

Tu nie ma ściemy, niech klienci porównają nasze oferty, tak więc zamiast oczerniać konkurencję, niech Pan przygotuje lepszą ofertę.

Bo u nas montaż gratis jest od podstawowego cennika, czyli nic nie "dorzucamy".

Panie Pawle, ile Pan daje gwarancji na wykonaną przez siebie szafę?

Bo u nas jest 5 lat gwarancji.

Ja nie mam gwarancji 5 lat to fakt ponieważ nie mam reklamacji, jeszcze mi się nie zdarzyło abym musiał coś wymieniać. Pozdrawiam

a my udzielamy gwarancji, bo jesteśmy pewni jakości naszych usług i wiemy, że klient i tak nie będzie musiał z tej gwarancji korzystać.

WITAM interesuje mnie wstawienie do przedpokoju szafa z lustrem szer 38 cm wys 178 czy pan robii ile by kosztowalo moj meil fligenbajn@wp.pl dzięki.

Inne tematy z forum

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?