Gorąco polecam !! (1) Bardzo sprawnie, czas realizacji niecałe 24h. Bardzo dobry kontakt, cena jak... Kasia Polecam (1) Firma solidna, bardzo szybkie wykonanie, pomiar dokonany w ciagu zaledwie 2... Pawel POLECAM SERDECZNIE (1) Szybki i sprawny montaż, fajne wzory i kolory, fachowe podejście - i to się... Dorota
Lustro (1) Lustro było wykonywane przez 2 tygodnie i nie zostało zrobione. Dwa razy... Niedoszły klient Lustro łazienkowe w mieszkaniu przy ul. Rzeczypospolitej 4A (1) Bardzo polecam. Fachowość, solidność, super ceny. Daniel Nitecki Nie polecam (1) Nie miła i nie kompetętna obsłóga wysokie ceny długi czas realizacji nie... niezadowolony klient Bardzo dobra robota. (1) Polecam firmę, usługa wykonana szybko i bardzo dokładnie. Lustro świetne. Sławek Nie doszło do realizacji zamówienia (1) Byliśmy umówieni na pomiar. Na wcześniej ustaloną godzinę nikt nie przyszedł.... zawiedziona Nie polecam (1) Nie polecam, dzwonie juz chyba 5 raz, dzwonilem w roznych godzinach i w rozne... asdsda Jacek Pająk - opinia (1) Opinia dotyczy montażu szkła nad blatem w kuchni. Wybór grafiki standardowo -... Jacek Pająk Kabina na wymiar (1) Bardzo polecam wspolprace z firma Stylglass. Pan Leszek wykonal dla nas... Ania Brak słów (1) Ciezko opisac w słowach usługi tej firmy.Przyjeli zlecenie do realizacji.Z... Paweł Polecam (1) Szybko i sprawnie. Pan Darek bardzo miły i kontaktowy. Wioleta Polecam (1) Bardzo szybko i solidnie! Pomocni i mili aczkolwiek swojscy panowie. Lokal... katarzyna Kabina prysznicowa (1) Polecam firmę, pełen profesjonalizm. Na bieżąco byłem informowany o... Piotr łazienka (1) profesjonalna usługa,piękne wykonanie w mojej łazience,zabudowa... KASIA alprzy - opinia (1) Gorąco polecam Zakład Szklarski Szczepkowski. Bardzo dobry kontakt... alprzy a mi ogarneli fajnie.. (1) zanim zacząłem współpracę z firmą szkło monter też czytałem opinie i się... piotr z leszczynowej. Szklo w kuchni (1) Z reka na sercu moge polecic Zaklad Szklarski Szczepkowski! Zamawialam szklo... Magdalena Villar ignorancja (1) nie sposób umówić sie nawet na pomiar, nie polecam agi