Szkło w kuchni i na szafie (1) Zamawiając kuchnie i szafę zdecydowaliśmy się również na szkło, które pięknie... Magda Polecam gorąco (1) Solidna robota - wykonanie perfekcyjne, dobrze wymierzone i jeszcze lepiej... capoeristas@wp.pl Szklarz jakich niewiele (1) Zawsze szybko, zawsze bardzo dobrze, zawsze w miłej atmosferze, zawsze z... Hanka
niesłowny (1) Pan niestety niesłowny. Dotrzymywanie terminów poniżej krytyki. Do dzisiaj... Hanka super firma (1) Z oferty firmy skorzystałem po przeczytaniu tych wszystkich opinii i muszę... Marcin Wojciechowski również polecam (1) Zamawialem u Pana Marka lakobel do kuchni, czas realizacji 4 dni, usluga super gdańsk szok (4) długo czekałam na pomiar, musiałam przypominać się kilkakrotnie, przyjechał... sąsiad Ogromnie polecam ! (1) Szczerze polecam ten zakład. Zamawiałam nadruk na szkle oraz szybę do... Zbyszek pozytyw (1) Super...bez zarzutu..terminowość, precyzja, rzetelność.. Materiały zgodne z... Arek Nigdy więcej... Wielkie rozczarowanie (1) W dniu 16.11.2013r zawarłam umowę z INDECO TRÓJMIASTO GDAŃSK UL.NARWICKA 2C... Hanna szklane panele kuchenne, lustra (1) panele szklane do kuchni z grafiką,lustra do łazienek i szyba na półkę-... M@A Serdecznie i z czystym sumieniem POLECAM !!!! (1) Naprawdę solidna firma - wymierzone, perfekcyjnie wykonanie i jeszcze lepiej... bp Bardzo ciekawy projekt (1) Kuchnia jest już u mnie 2 miesiąc. Jestem z niej bardzo zadowolony. Musiałem... AdamKar Zerowe zainteresowanie klientem (1) Polecam na przyszłość odbieranie maili z zapytaniami ofertowymi. Póki co PAŁA... Pan Michał POLECAM (1) Współpracuję - korzystam z usług FIRMY kilka lat ::sympatyczna,profesjonalna... D.H. godne polecenia! (1) Jestem zadowolona ze współpracy. :) Bardzo miła obsługa. Panowie przyjechali,... Kasia z Gdyni polecam (1) szybko i sprawnie, mila obsluga gizmo POLECAM (1) Czas realizacji 1 dzień; montaż lustra, dowóz i obsługa w przystępnej cenie.... Przemek zbyszek424419 - opinia (1) Panele szklane do kuchni z grafiką zamówiłem, wykonano ,zamontowano ,wszystko... zbyszek424419 NIE!!! (1) Pani która przyjmuje zamówienia jest bezczelna. Nie słucha co sie do niej... Dora