profesjonalnie (1) Wymyśliłam sobie panel szklany do kuchni. Inne firmy tylko mnie... anna polecam (1) bardzo fajna , konkretna i elastyczna firma, korzystam z jej usług kolejny... Michał Perek polecam! (1) solidna firma. łatwy kontakt, bogata oferta,atrakcyjne ceny, szybki i... kasia popławska
POLECAM!!!!!!!!! (1) Szybko, solidnie i miło. Jestem bardzo zadowolona z realizacji. Justyna Niepoważni ludzie a wykonanie pozostawia wiele do życzenia (1) Niepoważni ludzie a wykonanie pozostawia wiele do życzenia, zdecydowanie nie... Władek Nadruk na szkle (1) Bardzo ładny nadruk ,terminowo wykonane i wysokiej jakości ,,można wspaniale... Tomek Wielkie podziękowania (1) Bardzo polecam tego szklarza. Na montażu pękła mi szyba (mleczna) szukałem u... Patryk Vip Glass to jest szkło (1) Bardzo profesjonalna firma. Polecam wszystkim chcącym zrealizować swoje... Ania Generalnie OK (1) Korzystałem kilkukrotnie z usług Pana Piotra. Robił mi kabinę prysznicową na... Andrzej KLIENT (1) Serdecznie polecam usługi szklarskie wykonywane przez zakład szklarski w... ARTEK szybko o sprawnie (3) poszedłem zamówić lustro łazienkowe na wymiar. docięli i oszlifowali na... jurek POLECAM (1) BARDZO MIŁA OBŁAGU I FACHOWA, SZKŁO KTÓRE ZAMÓWIŁAM JAKO PANELE DO KUCHNIN... B.M Z czystym sumieniem polecam (1) Korzystałem z usług firmy w 2009. Do dzisiaj ciepło wspominam tę firmę za... M Polecam (1) Zadowolenie w 100 %, czego chcieć więcej?:) Anna Szybko i solidnie (1) Od MAM-BIS zamówiłem duże lustro do łazienki. Realizacja zamówienia... Michał Godne Polecenia (1) Usługi wykonywane przez Mam-Bis polecał z całą odpowiedzialnością, perfekcja... Monika Szczere zadowolenie ze współpracy! Polecam z czystym sumieniem :-) (1) Porysowane i stłuczone lustro wbudowane w szafkę w łazience wadziło mi i... Ania Polecam zdecydowanie (1) Polecam usługi tej firmy. Skutecznie i taniej niż u konkurencji. Ścianka... Piotr Polecam (1) Złozyłem zlecenie do realizacji,otrzymałem kosz i umowe do podpisania. Z... KRISS Nie polecam, zakład nie szanuje klienta! (1) Zamówiłem lustro w ramie drewnianej. Pani powiedziała, że ma tylko sosnowe,... Radek