Z czystym sumieniem polecam (1) Korzystałem z usług firmy w 2009. Do dzisiaj ciepło wspominam tę firmę za... M Polecam (1) Zadowolenie w 100 %, czego chcieć więcej?:) Anna Szybko i solidnie (1) Od MAM-BIS zamówiłem duże lustro do łazienki. Realizacja zamówienia... Michał
Godne Polecenia (1) Usługi wykonywane przez Mam-Bis polecał z całą odpowiedzialnością, perfekcja... Monika Szczere zadowolenie ze współpracy! Polecam z czystym sumieniem :-) (1) Porysowane i stłuczone lustro wbudowane w szafkę w łazience wadziło mi i... Ania Polecam zdecydowanie (1) Polecam usługi tej firmy. Skutecznie i taniej niż u konkurencji. Ścianka... Piotr Polecam (1) Złozyłem zlecenie do realizacji,otrzymałem kosz i umowe do podpisania. Z... KRISS Nie polecam, zakład nie szanuje klienta! (1) Zamówiłem lustro w ramie drewnianej. Pani powiedziała, że ma tylko sosnowe,... Radek MOJE ZDANIE (2) POLECAM W 100% JEST TO ZAKŁAD Z TRADYCJAMI ,TO WIDAĆ I CZUĆ POTRAFIĄ ZE SZKŁA... HANKAB Gorąco polecam (1) Szczerze polecam - Pan Michał, rzetelny, słowny i bardzo elastyczny.... Klientka BARDZO POLECAM (1) Bardzo polecam, solidny fachowiec a zarazem bardzo uprzejmy i kulturalny... Janusz Co tu dużo mówić... (2) Najlepsza oferta cenowa, szybka realizacja, miły i ludzki kontakt. Naprawdę... Sołtys brak słów (2) 30 kwietnia zleciłem zrobienie oszklenia małych drzwiczek do witrynki oraz 5... Bogdan szklarze (1) bardzo fajni szklarze i terminowi polecam ania polecam (1) szybko , tanio , sprawnie. polecam Renia Niepoważna firma (1) Zamówiłam szkło do kuchni i lustro do łazienki trzy miesiące temu - ponoć... Monika Ryszard - opinia (1) zaklad chyba nie istnieje Ryszard nie polecam współpracy (2) nie polecam współpracy, brak kontaktu z firma i pracownikiami. Bardzo niska... jlo nie polecam współpracy (4) Zdecydowanie odradzam współpracę z firmą "Imperium Szkła". Czas realizacji z... K. Baliński super usługa na wymiar (1) Dla każdego kto poszukuje wyjątkowego wystroju do swojego mieszkania i... Janina