Szybko i sprawnie (1) Bardzo wysoka jakość usług... Zleciłem wykonanie akwarium, bardzo krótki czas... Marek Polecam!!! (1) Polecam Państwu serdecznie usługi Temiss. Pan Marek Dziatko to osoba w pełni... Kamila 100% rekomendacja! :-) (1) Z usług firmy Szkło System skorzystaliśmy podczas gdy usilnie szukaliśmy... Adrian i Marta
nic konkretnego (1) choc oferta bardzo bogata to tylko w rozmowie. w przypadku szczegolow juz tak... patrycja Gorąco polecam!!! (1) Jestem ZACHWYCONA obsługą, dostosowaniem się do potrzeb klienta oraz czasem i... Kasia Odradzam! (2) Moja współpraca z panem Marcinem przy szkle kuchennym i szkle do świetlików:... Wwa Elegancko :) (1) Firma godna polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Ceny... Marcin T Wszystko super (1) Bardzo szybka wycena, czas realizacji i jedne z najniższych cen. Polecam! Kiero Polecam (1) Nikt nie chciał podjąć się wklejenia lustra we wnęce w mojej łazience. Dla... Majka Krysztł (1) Korzystałem z usług tej Firmy. Realizowałem nietypowe zamówienie wykoania... Tomek Ekstra obsługa, dobra jakość (1) Zakupiłem małe lustro na wymiar listw szklanych (w środku) wraz z przycięciem... ellah KT - opinia (1) Pomyłka przy skracaniu półki, powtórne przycięcie - czas realizacji około... KT Szybko tanio i solidnie (1) Usługa godna polecenia, cena o niebo niższa niż w Chyloni np, wykonanie... Adzik NIE POLECAM (2) Pani przyjmujaca zamowienia dwa razy mnie "olala" podczas rozmowy, raz... AT Polecam (1) Skorzystałam z oferty Pana Karola, jestem bardzo zadowolona z efektu. Miałam... Suz Jedno wielkie olewanie (1) Dzwoniłem do firmy jakieś 6 razy w ciągu tygodnia by panowie przyjechali na... Paweł masakra (2) facet był na wycenie ale jak przyszło do realizacji to już go nie było robert P O L E C A M (1) Zamówiłam dużą szybę wystawową. Usługa została wykonana szybko, sprawnie i... Halina Pietrasik polecam wszystkim (1) Firma wykonała szklaną balustradę.Profesjonalne doradztwo, miła i fachowa... Ula Musiał Polecam (1) Polecam zdecydowanie ,wszystko absolutnie ok!!! kj