same szkody (1) pan niepunktualny nieprofesjonalny szkło słabej jakości źle wyszlifowane na... Natalia Różnice w cenie (2) Witam jestem malarzem i zamawiałem w tej firmie ramy do moich obrazów. Trzy... ArtDe Drobna usługa a miło i szybko (1) Miałem do wycięcia jedną szybkę. Przyszedłem za 3 min. 14.00 w sobotę a... Andrzej z Brzeźna
Lepiej być nie może (1) Już dawno tak pozytywnie mnie nie zaskoczono. Zamawiałem lustro do wklejenia... Żabianka opinia (1) Kompetentna obsługa, elastyczność, terminowość, uczciwość - same pozytywy.... Aga szyby w drzwiach (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOŚCI USŁUG OFEROWANYCH PRZEZ FIRMĘ ,ORAZ Z... biuro@budokor.pl tina (1) zamowiłam w tym zakładzie drzwi szklanne do kabiny oraz szkło piaskowane do... tina waldi (1) zamawiałem zabudowę szklana do łazienki ,usługa wykonana rzetelnie i fachowo... waldi Polecam (1) zamontowana w kuchni grafika wygląda rewelacyjnie :) Pan Wojtek dodatkowo... Emilia Wykonanie luster i szyb na tarasach (1) Kilka razy zamawiałam usługi wykonania luster,za każdym razem usługa była... Alla Białek polecam ten zaklad szklarski (1) Zamawiałem lustro oraz szkło z zadrukowanym widokiem paryża i wieży Eiffla z... rydza82 Polecam (1) Szybko, konkretnie i fachowo, a do tego super kontakt i wykonanie, bardzo... Marzena Rozczarowanie (1) Nie polecam. Panel szklany krzywo przycięty, kolory wypaczone, mimo zapewnień... Karolina Bardzo dobry wykonawca (1) W Vipglass zamawiałem przeszklenie natrysku w łazience. Z właścicielem jest... yazjack POLECAM!! (1) Polecam!! Lustro wymierzone, dostarczone i zamontowane w krótkim czasie (2-3... Kasia Majka - opinia (1) Szczerze polecam tę firmę. Przyjechali, pomierzyli,w ciągu paru dni... Majka Ok (1) Szybko, tanio, konkretnie i wysoka jakosc. Jednak da rade ;) Adrian Najdroższy szklarz w Gdyni (1) zamawiałem spore lustro ,pierwszy raz dostawa z babolem,potem inne problemy,... Bartek Również polecam! (1) Serdecznie polecam. Jakiś czas temu zamówiłem lustro u Pana Marka i już po... Maciej Super (2) Szybko, solidnie i tanio!! POLECAM!!! Tadeusz