Bardzo ciekawy projekt (1) Kuchnia jest już u mnie 2 miesiąc. Jestem z niej bardzo zadowolony. Musiałem... AdamKar Zerowe zainteresowanie klientem (1) Polecam na przyszłość odbieranie maili z zapytaniami ofertowymi. Póki co PAŁA... Pan Michał POLECAM (1) Współpracuję - korzystam z usług FIRMY kilka lat ::sympatyczna,profesjonalna... D.H.
godne polecenia! (1) Jestem zadowolona ze współpracy. :) Bardzo miła obsługa. Panowie przyjechali,... Kasia z Gdyni polecam (1) szybko i sprawnie, mila obsluga gizmo POLECAM (1) Czas realizacji 1 dzień; montaż lustra, dowóz i obsługa w przystępnej cenie.... Przemek zbyszek424419 - opinia (1) Panele szklane do kuchni z grafiką zamówiłem, wykonano ,zamontowano ,wszystko... zbyszek424419 NIE!!! (1) Pani która przyjmuje zamówienia jest bezczelna. Nie słucha co sie do niej... Dora same szkody (1) pan niepunktualny nieprofesjonalny szkło słabej jakości źle wyszlifowane na... Natalia Różnice w cenie (2) Witam jestem malarzem i zamawiałem w tej firmie ramy do moich obrazów. Trzy... ArtDe Drobna usługa a miło i szybko (1) Miałem do wycięcia jedną szybkę. Przyszedłem za 3 min. 14.00 w sobotę a... Andrzej z Brzeźna Lepiej być nie może (1) Już dawno tak pozytywnie mnie nie zaskoczono. Zamawiałem lustro do wklejenia... Żabianka opinia (1) Kompetentna obsługa, elastyczność, terminowość, uczciwość - same pozytywy.... Aga szyby w drzwiach (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOŚCI USŁUG OFEROWANYCH PRZEZ FIRMĘ ,ORAZ Z... biuro@budokor.pl tina (1) zamowiłam w tym zakładzie drzwi szklanne do kabiny oraz szkło piaskowane do... tina waldi (1) zamawiałem zabudowę szklana do łazienki ,usługa wykonana rzetelnie i fachowo... waldi Polecam (1) zamontowana w kuchni grafika wygląda rewelacyjnie :) Pan Wojtek dodatkowo... Emilia Wykonanie luster i szyb na tarasach (1) Kilka razy zamawiałam usługi wykonania luster,za każdym razem usługa była... Alla Białek polecam ten zaklad szklarski (1) Zamawiałem lustro oraz szkło z zadrukowanym widokiem paryża i wieży Eiffla z... rydza82 Polecam (1) Szybko, konkretnie i fachowo, a do tego super kontakt i wykonanie, bardzo... Marzena