Szkło w oku

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny nie wiem jak to się stało ale zbiłam szklankę i czułam jak kawałek szkła wpada mi do oka! Czuje jakby mi teraz coś tak siedziało jak przewracam gałką oczną ale nie za każdym razem i nie umiem sprecyzować w którym miejscu. Oko mnie nie boli.. Czy jutro muszę iśc do okulisty? Jak to gdzie w sobotę? Szpital? Czy jest szansa że szkło samo wypłynie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szkło w oku

Wypłynie samo, razem z okiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

idz nie jutro tylko natychmiast zanim Ci wejdzie w gałkę oczną!!! do szpitala (ew zasdzwin gdzie robia zabiegi okulistyczne!!!! nie dotykaj nie szukaj sama bo mozesz nabroic!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Matko jedyna, forum to nie poradnia czy pogotowie!

Używajmy głowy do myślenia...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widze same dobre rady, jak zwykle lepiej po złości wyśmiac. Jestem z dzieckiem sama w domu i ma akurat zapalenie oskrzeli nie mogę ruszyć się z domu! Mąż będzie w nocy z pracy. A oko tak jak pisze nie boli, nie jest czerwone. Tylko jak czasem rusze gałka oczną np w prawo, lewo to czuje że coś tam jest. Nie wiem może to sugestia nawet ... A forum wiadomo że nie pogotowie ale ktoś miał może podobny przypadek i wie co zrobić bo mi się przydarzyło takie coś pierwszy raz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

byc moze szklo sie odbilo od oka i je podraznilo ale zawsze jest ryzyko,ze szklo w nim utkwilo.z oczami nie ma zartow.moim zdaniem powinnas pojechac jak najszybciej do okulisty,nawet jak nie boli to nie ma co ryzykowac,najwyzej przeplucze i da ewentualnie jakas masc.
tu jest chyba całodobowo
Szpital Studencki ZOZ dla Szkół Wyższych 80-219 Gdańsk, al. Zwycięstwa 30
poradnia okulistyczna
(058) 347 12 61
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie jest złośliwość. Nawet jak ktoś miał taki przypadek to skąd wiadomo, że taki sam? Od tego jest pogotowie - całodobowo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Każdy robi tak jak uważa za słuszne. Dziękuje za tel
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

sciagnij kolezanke/sasiadke/kogos z rodziny - niech zostanie z dzieckiem. Jedz do lekarza! Jesli nie ma Cie kto zawiezc to bierz taxi. Tak jak pisza Dziewczyny - z oczami nie ma zartow!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nr jest nieprawidłowy:/ poza tym wyczytałam że zlikwidowali w tym szpitalu pomoc okulistyczna całodobowa:/ wiec chyba pozostaje mi szpital wojewodzki mam nadzieje ze tam przyjmuje okulista teraz

Szukam i nie moge nic znalesc:/ moze ktos wie gdzie przyjmie mnie teraz okulista? Wyczytalam ze w wojewodzkim chyba nie dopiero na zaspie... Czy cos bliżej Gdanska głownego sie znajdzie?

ja ci się ciało obce otorbi to będzie gorzej,spróbuj wypłukać oko,nalej letnią przegotowaną wodę do kieliszka,przyłóż i przechyl,z przyłożonym kieliszkiem,mrugaj,moze wypłynie.......jeśli nie to tylko szybko do okulisty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W gdyni szpital miejski w gdansku wojewodzki. Pedz i to zalatw nim nie jest za,pozno!!!

jedź do szpitala niech sprawdzą. mojemu tacoe dwa tygodnie cos wpadlo i przykleilo się do rogówki, nie czuł nawet że mu wpadło, a teraz uszkodzona rogówka

W gdańsku w wojewódzkim jest okulista napewno? Dzięki

jedz na SOR do uck, to najblizej gd głównego. wezwa okuliste z kliniki i dokladnie Cie zbada.

dyzur okulistyczny jest zawsz w akademii medycznej

i jak oko?

Inne tematy z forum

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (70 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...