MaKai

Joga Szkolenia dla firm

Gdańsk, Opacka 7

Julia - opinia (1) Solidna dawka energii i wyjątkowa szansa na poznawanie swojego organizmu i... Julia Cudnie, ale za mało (2) Gdy zaczynałam przygodę ze szkołą, zajęcia odbywały się 4 razy w tygodniu.... Martyna joga nie jest nuda ! (1) zmęczona i spocona...nie tak wyobrażałam sobie jogę ! Bedę chodzić... magda
Super (1) Polecam gorąco, bo jest super ! Bardzo się bałam pierwszych zajęć bo jestem... Iwetta byłam i polecam (1) i już bedę chodzić :) ! Bałam sie jogi, bo tyle sie mówi o tym,że jest... ania JOGA DLA KAŻDEGO:-) POLECAM (1) W Szkole Jogi MaKai ćwiczę od ponad 6 lat co w znacznym stopniu uzdrowiło... Teraz Polecam, (1) ponieważ chodzę tu długo, akurat tyle, by polecić. Zajęcia 1,5 h mijają... Kasia M - opinia (1) joga w bardzo dobrym klimacie (szczególnie przy świecach;) ) dużo się tutaj... M Patrycja - opinia (1) W poszukiwaniu odpowiadających mi zajęć jogi zwiedziłam kilka miejsc w... Patrycja Agnieszka - opinia (1) Polecam w 100% Siła pozytywnej energii od prowadzącej jest w stanie... Agnieszka Polecam (1) Bardzo dobre zajęcia. Jest dynamicznie, trenerka wszystko szczegółowo... Adam bardzo fajnie (1) profesjonalnie i miło ! Polecam Krystyna Jo, joga-yoga! (1) Doskonała forma relaksu, można przy tym popracować nad pozornie... Kalina Klimat (1) Bylo fantastycznie. Poszłam z kolezanką na jogę pierwszy raz. Balysmy sie ze... Magda i Ewa super joga (1) Bardzo mi sie spodobała atmosfera na zajciach. Instruktorka pokazuje i... Anna