Szkoła Podstawowa nr 1

Szkoły podstawowe

Sopot, Armii Krajowej 50/54

Tika - ocena (1) Po zmianie szkoły na sp1 w sopocie w końcu dziecko przychodzi zadowolone ze... Tika Kamik - opinia (2) Najgorsza szkoła wśród podstawoówek w Sopocie. Gdyby były mistrzostwa w... Kamik Sp1 sopot (1) Nie rozumiem dlaczego tu tyle zlych opini o tej szkole szkola jak kazda inna... Maryla
tragedia (1) Proszę powiedzieć co tam robi pani pedagog chyba się nudzi bo moim zdaniem... monika Szkola bezpieczna (1) Moje dziecko chodzilo dotej szkoly przez 6 lat wiedzialam ze jest bezpieczne... Kasia ciekawa szkoła -zajecia dodatkowe (4) Szkoła mająca duzo zajęc dodatkowych dla klas 1-3. Ko la teatralne... asia 34 Super szkoła! (3) Aktualnie jestem w klasie 6. Otoczenie przyjazne. Wyposażenie cudowne... AniaF Hmm... (1) Nie powiem, że jest to zła szkoła. Nauczyciele są bardzo mili i myślę, że... Maria Szkoła ok (3) Całkiem dobra szkoła, mam drugie dziecko w niej. Wyposażenie bardzo dobre,... Jerzy Wspaniała szkoła z zasadami, rodzinną atmosferą i zaangażowanym personelem (3) Sopocka Jedynka pokazuje, że nie trzeba posyłać dziecka do szkoły prywatnej,... Iwona Szkoła SP 1 Sopot (1) do niedawna tak jak i większość Państwa miałam pozytywną opinię o tej szkole,... Zdesperowana Mama 6-latka Mama (1) Ogolnie Szkola jest przyjemna.Panie w swietlicy bardzo sie staraja,pomagaja i... Mama Szkoła z b.dużą ilością zajęć (1) Nauczyciele oferują bardzo szeroki zakres zajęć w ramach godzin edukacyjnych,... ewa SP 1 - bezpieczna i przyjazna (1) Szkoła bardzo przyjazna uczniom i rodzicom. Dużo ciekawych zajęć... gosia sp1 sopot to dobra szkola (1) Witam potwierdzam co zosia napisała sp1 sopot to mała kameralna szkoła gdzie... mARYSIA Sp1 Sopot szkola moich dzieci (1) szkola pelna zycia duzo zajęc pozalekcyjnych wspaniałe kolo muzyczne dla... Zosia SSP nr 1 (1) Bardzo dobra szkoła, a przede wszystkim przyjazna dla uczniów (co jest... Free