Katarzyna - opinia (1) Kompetentna kadra nauczycielska ze świetnym podejściem do dzieci. Szkoła... Katarzyna Marta - opinia (1) Szkoła z tradycją i świetnymi nauczycielami Marta Celka - opinia (1) Świetna atmosfera. Dzieci uwielbiają chodzić na zajęcia. Celka
szkoła (1) Szkola dobra dla ucznia . Na razie jestesmy zadowoleni. ja Przeciętnie (1) Szkoła średnia , poziom bardzo przeciętny,angielski bardzo słabo Ewa Szkoła uczy nie tylko teorii, ale i ... radzenia sobie w życiu (1) tak jak w temacie :) Polecam zadowolona ???? (2) Moje dziecko trafiło do "szóstki" własnie z problemami funkcjonowania w... Rodzic Jesteśmy idealni (1) Szkoła jest jedną z lepszych w Gdyni. Dlaczego? A dlatego, że dyrektor... mama To jest najgorsza szkoła (1) Dla mnie to była najgorsza szkoła psocili sie w ogłolebyła di kitu fog12 Super szkoła (2) Jestem absolwentem tej szkoły, naprawdę wysoki poziom nauczania, bardzo miła... Robert chciec to moc (1) od czasu zmiany dyrektora (3 rok) tylko na lepsze, dyrektor jest świetnym... S