Mickiewicz - ocena (1) Biuro rekrutacji zasługuje na szczególne uznanie. Wszystkie pytania zostały... Mickiewicz Cela - ocena (1) Ładne pracownie, dużo produktów, z których można korzystać i nie trzeba... Cela Szymon - ocena (1) Duży zakres kierunków oraz bardzo pomocne i miłe Panie w biurze rekrutacji :) Szymon
Ewelina - ocena (1) Szkoła oferuje szeroki zakres kierunków i możliwości rozwoju, dzięki czemu... Ewelina Dominika - ocena (1) Bardzo przyjazna i kompetentna obsługa. Dominika igor - ocena (1) Skończyłem właśnie technika masażystę i egzamin na 93%. Teraz pewnie będę... igor Aleksandra - ocena (1) Byłam na fryzjerce. Prowadząca super. Mają dobrze wyposażoną pracownię, polecam Aleksandra Monika - ocena (1) Jestem absolwentką kierunku Higienistka stomatologiczna i bardzo polecam tą... Monika Marcel - ocena (1) polecam, skończyłem właśnie technika weterynarii i jestem zadowolony Marcel Daga - ocena (1) Szkoła TEB w Gdyni naprawdę na plus. Ukończyłam kierunek asystentki i egzamin... Daga Molly - opinia (1) Polecam szczerze, skończylam Stylizacje paznokci z certyfikartem Semilac.... Molly absolwentka - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę , bardzo sympatyczna atmosfera , nauczyciele jak... absolwentka Podologia niczym farsa (1) Niestety nie polecam. Wiem, ze kierunek w Gdańsku czy w innych miastach jest... Agnieszka kosmetyczka (1) Dzień dobry, Zapisałam się w tym roku na technika usług kosmetycznych oraz... Kaśka Masażysta (1) Jestem na drugim semestrze masażysty . Kadrze naprawdę zależy na tym żebyśmy... Kszysiek Technik Weterynarii (1) Witam zamierzam zapisać się na ten kierunek pytanie tylko czy warto?! podobno... Ola szkoła (1) nauczyciele fajni, chociaż dużo wymagają... panie z sekretariatu zawsze... Zuzia ta szkoła to pomyłka (1) niestety, Panie w sekretariacie nic nigdy nie wiedzą, zmiany planów są... uczeń szkoły poziom nauczania w porządku, ale panie w sekretariacie to porażka (1) rozpoczęłam naukę na płatnym kierunku nauczania. informacje z sekretariatu... Kamila Dobra szkoła w odpowiedzi na dzisiejszy rynek :) (1) Niedawno miałam egzamin zawodowy, uczęszczałam na kierunek technik... Kasia