kursant - opinia (1) Ja też uczestniczyłem w tym szkoleniu i było prowadzone bardzo fachowo. Dużo... kursant Uczestnik Szkolenia - opinia (1) Witam Niestety dałem się naciągnąć na to ich pseudo zdalne szkolenie.... Uczestnik Szkolenia Michał Grzywacz - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalne podejście do kursantów i fachowe nauczanie Michał Grzywacz
Katarzyna Piekarska - opinia (1) Pełen profesjonalizm, szkolenia niezwykle dopracowane. Katarzyna Piekarska Adam - opinia (1) Korzystałem z coachingu. Niesamowita przemiana. Dziękuję Adam 1 raz ze spawaniem - opinia (1) Tig stal węglowa. Bardzo miło się pracowało z panem Wojtkiem 1 raz ze spawaniem Sandra - opinia (1) 3 tygodnie nauki w miłej atmosferze, serdecznie polecam dla wszystkich... Sandra Małgorzata Homa - opinia (1) Bardzo gorąco polecam kursy prowadzone przez panią Natalię. Prezentuje ogrom... Małgorzata Homa Anna B. - opinia (1) Gorąco polecam warsztaty prowadzone przez Natalię! Wiedza przekazana w bardzo... Anna B. Martyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona po szkoleniach z Panią Natalią. Wszystko wyjaśnione... Martyna Dariusz Sopiarz - opinia (1) Wziąłem udział w webinarze pt."Komunikacja bez leku i przemocy". W bardzo... Dariusz Sopiarz Natalia - opinia (1) Bardzo polecam wszystkim, którzy tylko się zastanawiają :) Pełen... Natalia Patrycja Budny - opinia (1) Chcialam bardzo serdecznie podziekowac za mozliwosc udzialu w webinarze... Patrycja Budny Malgosia - opinia (1) Super webinar z komunikacji bez przemocy! Bardzo przystępny sposób... Malgosia Dario - opinia (1) Polecam szkółkę spawalnicza Wns Pomorze, pan Wojtek profesjonalny, opanowany... Dario Adek - opinia (1) Polecam, bardzo dobre warunki szkolenia z doświadczonym Mistrzem... Adek Arek - opinia (1) Świetne podejście i sposób prowadzenia. Mam nadzieję, że spotkamy się na... Arek Wiola - opinia (1) Bardzo polecam, super atmosfera, dużo wiedzy, super materiały po warsztatach.... Wiola AgaW - opinia (1) Szkolenia wypełnione merytoryką. To co najważniejsze to utrwalanie wiedzy... AgaW Ania - opinia (1) Prowadzący stawia na konkret - tu nie ma straty czasu na gadanie o czymś , co... Ania