Kuba - opinia (1) Jestem nadzwyczaj zadowolony z jakości szkolenia. Wiedza jest nie tylko... Kuba Wojtek - opinia (1) Pani Kasia to naprawdę ciekawy człowiek, a przede wszystkim wspaniały... Wojtek Karol Swiniarski - opinia (1) Świetnie prowadzone szkolenia. Zagadnienia są przedstawiane w ciekawy sposób,... Karol Swiniarski
Monika - opinia (1) Bardzo dziękuje za badanie. Teraz widzę swoje pozytywne strony! jak i to nad... Monika Wiola - opinia (1) Kasia jest najlepszym coachem na świecie. Jest mądra, radosna, ciepła,... Wiola Paula - opinia (1) Raport Nawigator Kariery Harrison Assessments, który mogłam wykonać dzięki... Paula Magdalena - opinia (1) Wykonana dzięki Kasi analiza Opcje Kariery (test Harrison Assessment)... Magdalena testy kariery (1) Bardzo dziękujemy za współpracę Pani Kasi w przeprowadzeniu testu kariery... Marcin Pełen Profesionalizm! (1) Sesje coachingowe z Panią Kasia to kompozycja: profesjonalnych metod i... Ewa Profesjonalizm, doradztwo, pisanie CV (1) Bardzo Dziękuję Pani Katarzynie za doradztwo pod każdym względem. CV napisane... MOnika Witold - opinia (1) Z odbytego kursu jestem bardzo zadowolony. Fachowo przekazana wiedza,... Witold coaching kariery (1) Pani Katarzyna jest wspaniałym coachem. Jest miła i jednocześnie bardzo... Ania Praktyki (1) w perspecta miałem okazję odbyć 3 miesięczną praktykę HR-ową. Jej... Praktykant Super szkoła (2) Super szkółka spawania polecam instruktora Pana Jacka i Pana Jurka super... Euroweldowiec Trening technik sprzedaży i obsługi klienta (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie. Program bardzo szeroki i... Justyna P. szkolenie dla działu handlowego (1) Najsłabsze ze szkoleń w jakich uczestniczyli pracownicy naszej firmy. Mało... Zuzanna Milewska Słabizna (1) Niesyty ale nie mogę polecić tej firmy. Piszą w ogłoszeniu piękne hasła ale... Jerry Polecam (1) Swietna kadra instruktorów,spokojna atmosfera,wysoki poziom nauczania.Od zera... Leszek Świadomość pewności siebie (1) Dla wszystkich tych, którzy zastanawiają się cały czas co w życiu ich kręci,... PEEŁ Ocena (1) Profesjonalizm, mili pracownicy, bardzo dobrze się współpracuje. Anna