Opinia (1) Dobra organizacja.Profesjonalne podejście do klienta oraz przyjazna atmosfera. Izabella Domaradzka Opinia (1) Miła atmosfera.Pełen profezjopalizujące. Idealne miejsce do rozpoczęcia... Barbara Ocena (1) Miłą atmosfera.Pełen profesjonalizm.Idealne miejsce na rozpoczeńcie swojej... Klaudia
Opinia (1) Przyjazna atmosfera, idealne miejsce na rozwój własnego biznesu Marzena Super! (1) Wspaniała atmosfera, sympatyczni ludzie - polecam serdecznie! Anna opinia (1) przyjazna atmosfera, nowoczesne sale szkoleniowe Grażyna opinia (1) Miejsce w, którym panuje przyjazna atmosfera, charakteryzujące się... Agata Ocena (1) Profesjonalne podejście, bardzo owocna współpraca. Anita Opinia pozytywna (1) Ludzie znają się na swojej pracy, każdy miły kulturalny pomocny, POLECAM Adrian Świetne miejsce! (1) Super miejsce, nowoczesne, dobra lokalizacja, polecam Patrycja Szkolenia (1) Uczestniczyłem w szkoleniu o możliwościach pozyskania kapitału do... Adam Opinia (1) Polecam, szkolenia przeprowadzane w sposób dokładny merytorycznie, oraz... Patryk Wysoki poziom świadczonych usług (1) Fachowa i profesjonalna obsługa, salki spotkań na najwyższym poziomie Tomasz Rewelacja! (1) Serdecznie polecam, kompleksowe szkolenie, profesjonalizm, wiedza i... Michalina Szkolenie (1) Jeśli coś można powiedzieć o WNS Pomorze to to, że nauczycie się tam spawać.... Maciej Borowski Polecam szkołe WNS Pomorze (1) Bardzo dobra szkoła nastawiona na zajęcia praktyczne, codziennie nowe... MARIUSZ Polecam dot. szkolenia "Rekrutacja" (1) Uczestniczyłam w szkoleniu otwartym dot. rozwoju umiejętności z zakresu... Kasia Szkolenie 136/138 (1) Wszystko w jak najlepszym pozadku. Duzo materialow szkoleniowych. Polecam. A.C. Świetne szkolenia (1) Jestem osobą zarejestrowaną w gdańskim urzędzie pracy. Dostałem stamtąd... Bezrobotny TIG (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w 15 dni nauczyłem sie spawac rure , bardzo... kamil