Wanda - ocena (1) Dziękuję za szkolenie i pomoc w zdaniu egzaminu. Wanda Marek - ocena (1) Byłem w Profilu na kursie... Marek Dagmara - ocena (1) Bardzo polecam każdemu! Dagmara
Tomasz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu TIG. Pan Wojciech jest świetnym... Tomasz Agnieszka - ocena (1) Świetne spotkanie, bardzo dużo mi dało. Robię wiele rekrutacji, a to... Agnieszka AREK - ocena (1) Trafiłem z polecenia i nie żałuję! Indywidualne podejście i zaangażowanie.... AREK Katarzyna - ocena (1) Kurs przygotowujący do rozmowy o pracę był niezwykle pomocny i profesjonalny.... Katarzyna Magdalena - ocena (1) Kurs przygotowujący do rozmowy o pracę, w którym brałam udział, był niezwykle... Magdalena Magdalena Sz - ocena (1) Kurs przygotowujący do rozmowy o pracę, w którym brałam udział, był niezwykle... Magdalena Sz Anna - ocena (1) Znakomite przygotowanie do rozmowy o pracę. Wiedza merytoryczna, szczerość i... Anna Paweł - ocena (1) Po prostu bardzo polecam ten kurs zainteresowanym. Paweł Michał - ocena (1) Kurs bardzo dobry, merytoryczny. Akurat tego chciałem się nauczyć , podbudowa... Michał Wiosna - ocena (1) Byłam na kursie z wystawiania certyfikatów energetycznych. Zajęcia prowadzone... Wiosna Zadowolony - ocena (1) Właśnie skończyłem kurs charakterystyki energetycznej budynku. Jak dla mnie... Zadowolony Anna - ocena (1) Chciałabym tą drogą podziękować za profesjonalne zorganizowanie i... Anna Tomasz - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalne zorganizowanie i... Tomasz Alex - ocena (1) Kurs bardzo fachowo prowadzony. Daje dużo wiedzy. Prowadzi praktyk. Bardzo... Alex anonim - ocena (1) Polecam. Odpowiednio wykwalifikowany przewodniczacy kursu. anonim Szymon - ocena (1) Pełen profesjonalizm oraz fantastyczna atmosfera. Polecam serdecznie. Szymon Julia - ocena (1) Niesamowite zrozumienie i rzetelne wsparcie jakie otrzymałam od Pani Ani w... Julia